Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2011. Augusztus 03. 07:53, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Összeesett a legendás énekes

Összeesett a legendás énekes

Meat Loaf egyre kevésbé bírja a koncertezést, és zsinórban második fellépését fejezte be eszméletlenül.

Vasárnap a vér is megfagyott a New Jersey-i Balloon Festival résztvevőiben, amikor a rendezvény egyik legnagyobb fellépője, Meat Loaf eszméletlenül zuhant a földre. Az énekes pár másodperc után magához tért, de nem kapott levegőt, ezért oxigénmaszkot kellett ráadni. Ezzel sikerült is lábra állítani, de a problémája ezzel még nem oldódott meg. A világ legjobb hangú fasírtja ugyanis három nappal korábban koncertje közben vágódott el hasonló körülmények között. Akkor segítség nélkül összeszedte magát, és befejezte menetrendszerűen a showt. Később azt mondta, hogy asztmás, és ezért lett rosszul.

Ami vagy igaz, vagy nem. De mindenesetre hatvanhárom évesen légzési nehézségekkel nem kellene hetente többször is kétórás koncerteket adnia, mert egyszer belehal. Az emberi test ugyanis nem arra lett tervezve, hogy túlterheljék, miközben elegendő levegő sem jut belé.

Meat viszont magától nem fog lassítani a tempón, ugyanis elpusztíthatatlannak érzi magát. Korábban többször is legyőzte a halált. Túlélt egy autóbalesetet, aminek következtében a járműve ipari hulladéknak sem volt jó. Egy súlylökő versenyen fejbe dobták az egyik vasgolyóval, illetve Wolff-Parkinson-White szindrómában szenved, ami párszor olyan szívritmus zavarokat okozott nála, hogy majdnem belehalt.

Címkék: Meat Loaf

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára