Városlista
2018. december 10, hétfő - Judit

Hírek

2018. December 05. 12:09, szerda | Helyi
Forrás: mosonmagyaróvári Shaolin kungfu

Sikereket hozott a Kutya éve a mosonmagyaróvári shaolin kungfusoknak.

Sikereket hozott a Kutya éve a mosonmagyaróvári shaolin kungfusoknak.

Eredményes évet tudhat maga mögött a Mosonmagyaróvári csapat, mely kitartó munkával érdemelte ki a versenyeken elnyert jó helyezéseket.

Az idei versenyidőszak, 2018.03.08-11 között, Magyar Tradicionális Kung -Fu és Wushu Szakszövetség által rendezett Első EWUF Shaolin Európa Bajnoksággal kezdődött. Ahol iskolánkat Huszár Dominik , 2017. év Magyar Bajnoka képviselte, felnőtt férfi 75 kilogrammban.Dominik magabiztos versenyzéssel Európa Bajnok lett!

A versenyidőszak 2018.04.22-én folytatódott a 44. stílusbajnoksággal, ahol egyesületünk 12 versenyzővel vett részt. Hargitai Dávid, Kovács Marcell, Lobitz Adél és Paluscsák Miklós a forma páston mérette meg magát. Míg Huszár Dominik, Lobitz Andor, Makay Márk, Szabó Márk, Tomasits Áron, Tonomár Edvárd és Török Norbert pedig küzdelemben indult. Minden versenyzőnk szép helyezést ért el, többek közülük kategóriájuk győztesei lettek.

A következő állomás 2018.évi Kung-Fu/ Wushu Országos Bajnokság I. fordulója volt. Egyesületünk három versenyzője indult, és szép versenyzéssel, dobogós helyezéseket értek el.

Mivel a kung fusok nyáron sem pihennek, ezért a július végén tartott 1 hetes edzőtáborban, iskolánk tanulói közül 16 fő vett részt. Akik közül többen övvizsgát tettek, ezzel egyet léptek feljebb a saját maguk által kitűzött célok teljesítése felé.
2018.11.11-én az őszi, 45. stílusbajnokságon vettünk részt. Ismét szép eredményekkel.

Következett 2018. 11.14.-én a Kung- Fu/ Wushu Országos Bajnokság II. fordulója, ahonnan Huszár Dominik, Szabó Márk És Török Norbert kvalifikálta magát a 2018.11.24-én, Dunakeszin megrendezett Magyar Bajnokság döntőjébe.
Dominik ötödik alkalommal gyűjtötte be a Magyar Bajnok címet. Márk és Norbi pedig a jövőre nézve, reményekkel kecsegtető 2. helyet szerezte meg, saját súlycsoportjában.

Ezzel a 2018 –as évre a versenyek befejeződtek, de az edzések egész évben folytatódnak! Reményeink szerint a jövő évben legalább ilyen eredményeket érnek majd el iskolánk tanulói. De ehhez rendszeres és kemény edzés kell egy nagy adag kitartással párosítva!

Ezek érdekelhetnek még

2018. December 07. 07:22, péntek | Helyi

Legyen biztonságban Advent idején is

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya néhány tanáccsal igyekszik segíteni, hogy az ünnepi készülődés során ne váljanak bűncselekmények áldozataivá. Kérjük fogadják meg javaslatainkat!

2018. December 07. 07:00, péntek | Helyi

WHC Kft. munkatársakat keres

A WHC Kft. munkatársakat keres kiemelt bérezéssel, könnyű és nehéz fizikai munkára, több műszakos munkarendbe, hosszútávra! Pályakezdők jelentkezését is várják!

2018. December 06. 19:49, csütörtök | Helyi

Lebuktak az orvhalászok

A rendőrök orvhalászat vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt fogtak el három Mosonmagyaróvár-környéki férfit.

2018. December 06. 19:44, csütörtök | Helyi

Legyünk biztonságban advent idején is

A múlt hétvégén megkezdődött a négy héten át tartó adventi időszak. Ilyenkor a hagyományoknak megfelelően sok otthonban gyújtják meg az adventi koszorú gyertyáit.