Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2011. November 23. 15:49, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Őrzik zuhanyzás közben Stohlt - VIDEÓ

Őrzik zuhanyzás közben Stohlt - VIDEÓ

Fokozottan figyelnek Stohl Andrásra a Kozma utcai börtönben. A színész egy órát zuhanyozhat naponta, de közben őrök figyelik, nehogy bántódása essen.

A színész fogyott kicsit, és sápadtabb, mint volt, de a körülményekhez képest jól van.

Megtudtuk, hogyan telnek Stohl András napjai a rácsok mögött. A színész kiemelt rab a Kozma utcai börtönben, semmilyen inzultus nem érte, igaz, nem is tudták volna bántani, hiszen fokozottan figyelnek rá. Stohlt reggel hatkor keltik, és délután kettőig dolgozik. Délben ebédelhet, utána zuhanyozhat, majd sétálhat egy órát a szabad levegőn. A fürdés mindig is fontos kérdés volt Stohl számára, hiszen bevonulása előtt is beszélt már arról, hogy fél attól, hogy nem tisztálkodhat minden nap.
"A börtön szigorú büntetés: sokan vannak egy cellában, majdnem mind erőszakos bűncselekményt követett el. Nehézfiúk. Hetente egyszer fürödhetsz" - mondta a bevonulása előtt nem sokkal.
Stohl zuhanyzását fokozottan felügyelik, nehogy valaki megtámadja...
Úgy tudjuk, a színész jól viseli a bezártságot, egyetlen problémája, hogy túlságosan is tétlenek a napjai, és ahogyan ő fogalmazott "unatkozik". Ezért is örül, hogy dolgozhat és hogy a közelmúltban őt választották a börtönszínházban rendezőnek. Nagy erőkkel vetette bele magát a munkába, és nagyban megkönnyíti a mindennapjait, hogy nagy szerelmével, a színházzal foglalkozhat.
Családja közben próbálja elfoglalni magát, kedvese, Ancsika visszament táncolni, sokat próbál, hogy lekösse a gondolatait. Stohl leghamarabb március ötödikén szabadulhat...

Címkék: Stohl András

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára