Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2012. Október 12. 05:00, péntek | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Pirner Almát akarják megszerezni Damunak, ha kiengedik

Pirner Almát akarják megszerezni Damunak, ha kiengedik

Megabulival várják.

Drága, erotikus buli várja a hazaengedett Damut. A börtönben lévő színész rajongói csoportja állítólag máris szervezkedik, bulival várják kedvencüket, akit a jogszabályok alapján hamarosan kimaradásra engedhetnek el a börtönből egy napra.

Damu Roland (Fotó: TV2)

– Azt tervezzük, hogy már a börtön előtt várni fogjuk, valami jófajta pálinkával, virággal és természetesen transzparensekkel, melyeken olyan feliratok lesznek, mint Roli, veled vagyunk meg hasonlók. Aztán szervezünk neki egy bulit is, ahová a rajongói csoport tagjait, Roland barátait, rokonait és a szerelmét szeretnénk meghívni. Számításaink szerint ez körülbelül 100 ember. A lányok már nagyon készülnek, szeretnének minél finomabb ételeket és süteményeket tenni az asztalra. Műsorral is készülünk, ha sikerül, Pirner Almát szeretnénk meghívni a rúdtáncos lányokkal együtt – sorolta Péter, a rajongói csoport egyik vezére, aki állítása szerint többször is bulizott már Damuval. A nagyszabású összejövetelre valót állítólag a rajongók dobják össze, Damu családjától semmit nem kérnek, hiszen ők lesznek a díszvendégek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.