Városlista
2018. augusztus 16, csütörtök - Ábrahám

Hírek

2018. Augusztus 08. 00:00, szerda | Helyi
Forrás: Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata

Pályázati felhívás 2018

Pályázati felhívás 2018

Tájékoztató Mosonmagyaróvár Város Önkormányzati Pályázati Alapok igénybevételének feltételeiről.

Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata az önkormányzati pályázati alapok létrehozásakor arról döntött, hogy a Közművelődési, Sport és Egészségvédelmi Alapra benyújtott pályázatok beadásával egyidejűleg a pályázóknak pályázati díjat (megpályázott összeg 1 %-a) kell fizetni.

  • A befizetett pályázati díjak összege együttes tartalékot képez, melyet a Társadalmi Kapcsolatok BizottságPályázati díj 1%” címen ismét pályázatra ír ki.
  • A pályázók a közművelődési, sport és egészségvédelmi alap pályázati időszakában nem ismert programjaik megvalósításához kérhetnek támogatást.
  • Nem lehet pályázni olyan programra, amit a képviselő-testület, vagy az önkormányzat illetékes bizottsága az adott pályázati évben már támogatott.
  • Minden pályázó csak egy pályázatot nyújthat be.

A pályázati eljárás rendjét a pályázati alapokról szóló 4/2016. (II.12.) önkormányzati rendelet határozza meg. A pályázat összeállítása során kérjük a rendeletben foglaltak figyelembevételét.

A fentiekben hivatkozott önkormányzati rendelet, valamint a pályázati adatlap beszerezhető a Mosonmagyaróvári Polgármesteri Hivatal földszinti ügyfélirányító pultjánál vagy az Önkormányzati Osztály Humán Kapcsolatok Csoportjánál (Fő u. 11. I. emelet), illetve letölthető a www.mosonmagyarovar.hu „Pályázati díj 1%” dokumentum megnyitásával.

A pályázatokat a rendelet 1. számú mellékletében található űrlapon 2 példányban kell benyújtani, személyesen vagy postai úton a következő címre: Mosonmagyaróvári Polgármesteri Hivatal Önkormányzati Osztály - 9200 Mosonmagyaróvár, Fő u. 11.

Beérkezési határidő: 2018. augusztus 27. (hétfő) 12.00 óra

A pályázatokkal kapcsolatosan további tájékoztatást Kisfaludy Zsuzsanna és Vámos Márta nyújt a 889-856-os és 577-817-es telefonszámokon.

A beérkezett pályázatokról a Társadalmi Kapcsolatok Bizottság dönt, majd a döntést követően az önkormányzat támogatási szerződést köt az eredményes pályázókkal.

A pályázati összeg felhasználásáról a pályázóknak elszámolást, továbbá szakmai beszámolót kell készíteniük.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Augusztus 15. 20:00, szerda | Helyi

Felhívás

Díjmentesen igénybe vehető autóbuszjáratok indulnak a Szent István Napok - Nyári Fesztivál Mosonmagyaróvár ideje alatt.

2018. Augusztus 15. 00:00, szerda | Helyi

Minden héten más akció - 2 éves a Fanni Cipőbolt

A 2 éves évforduló alkalomból számos kedvezménnyel kedveskedik Mosonmagyaróvár és környéki vásárlóinak a kifejezetten gyermekcipőkre szakosodott üzlet. A kedvezménysorozat egészen iskolakezdésig tart.

2018. Augusztus 15. 00:00, szerda | Helyi

JELENTKEZZ! Vármegye Hangja - tehetségkutató verseny

Idén is megrendezésre kerül a Szigetköz ízei, Vármegye borai Fesztivál szervezésén belül a Vármegye Hangja tehetségkutató verseny

2018. Augusztus 15. 00:00, szerda | Helyi

Forgalomkorlátozások a Szent István Napok - Nyári Fesztivál idején

Négy napra ismét a kultúráé és a szórakozásé a nemzetközi forgalmú mosonmagyaróvári Szent István Király út mosoni szakasza.