Városlista
2018. október 15, hétfő - Teréz

Hírek

2018. Augusztus 08. 00:00, szerda | Helyi
Forrás: Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata

Pályázati felhívás 2018

Pályázati felhívás 2018

Tájékoztató Mosonmagyaróvár Város Önkormányzati Pályázati Alapok igénybevételének feltételeiről.

Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata az önkormányzati pályázati alapok létrehozásakor arról döntött, hogy a Közművelődési, Sport és Egészségvédelmi Alapra benyújtott pályázatok beadásával egyidejűleg a pályázóknak pályázati díjat (megpályázott összeg 1 %-a) kell fizetni.

  • A befizetett pályázati díjak összege együttes tartalékot képez, melyet a Társadalmi Kapcsolatok BizottságPályázati díj 1%” címen ismét pályázatra ír ki.
  • A pályázók a közművelődési, sport és egészségvédelmi alap pályázati időszakában nem ismert programjaik megvalósításához kérhetnek támogatást.
  • Nem lehet pályázni olyan programra, amit a képviselő-testület, vagy az önkormányzat illetékes bizottsága az adott pályázati évben már támogatott.
  • Minden pályázó csak egy pályázatot nyújthat be.

A pályázati eljárás rendjét a pályázati alapokról szóló 4/2016. (II.12.) önkormányzati rendelet határozza meg. A pályázat összeállítása során kérjük a rendeletben foglaltak figyelembevételét.

A fentiekben hivatkozott önkormányzati rendelet, valamint a pályázati adatlap beszerezhető a Mosonmagyaróvári Polgármesteri Hivatal földszinti ügyfélirányító pultjánál vagy az Önkormányzati Osztály Humán Kapcsolatok Csoportjánál (Fő u. 11. I. emelet), illetve letölthető a www.mosonmagyarovar.hu „Pályázati díj 1%” dokumentum megnyitásával.

A pályázatokat a rendelet 1. számú mellékletében található űrlapon 2 példányban kell benyújtani, személyesen vagy postai úton a következő címre: Mosonmagyaróvári Polgármesteri Hivatal Önkormányzati Osztály - 9200 Mosonmagyaróvár, Fő u. 11.

Beérkezési határidő: 2018. augusztus 27. (hétfő) 12.00 óra

A pályázatokkal kapcsolatosan további tájékoztatást Kisfaludy Zsuzsanna és Vámos Márta nyújt a 889-856-os és 577-817-es telefonszámokon.

A beérkezett pályázatokról a Társadalmi Kapcsolatok Bizottság dönt, majd a döntést követően az önkormányzat támogatási szerződést köt az eredményes pályázókkal.

A pályázati összeg felhasználásáról a pályázóknak elszámolást, továbbá szakmai beszámolót kell készíteniük.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Október 15. 00:00, hétfő | Helyi

Felhívás 56-os Kaszinóra

A Hunyadi Mátyás Diákmozgalomért Alapítvány a hagyományokhoz híven idén is történelmi vetélkedőt szervez az 1956-os forradalom emlékére általános és középiskolásoknak. A játékra 3 fős csapatokat várnak.

2018. Október 15. 00:00, hétfő | Helyi

Példa értékű a város civil összefogása

Tizenkilenc éve, hogy október első szombatján mosonmagyaróvári civil szervezetek veszik birtokba a Flesch Károly Kulturális Központ auláját.

2018. Október 15. 00:00, hétfő | Helyi

Kerekasztal a közétkeztetésről - képgalériával

A közétkeztetésben érintett szakemberek találkoztak a napokban a Széchenyi István Egyetem Mezőgazdasági és Élelmiszertudományi Karán az akadémia, a Példa Egyesület a Szigetköz Szatyor szervezésében.

2018. Október 14. 20:00, vasárnap | Helyi

WHC Kft. munkatársakat keres

AUSZTRIAI MUNKAVÉGZÉSRE késes tapasztalattal rendelkező hentes-segédeket, hosszútávra.