Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2012. November 20. 08:16, kedd | Helyi
Forrás: oxigén média

Pályázat az Europe Direct-től

Pályázat az Europe Direct-től

A megyei Europe Direct iroda digitális fotópályázatot hirdet Európai örökség Győr-Moson-Sopron megyében címmel.

A pályázat célja, hogy megmutassa megyénk természeti és épített örökségét. A beérkezett művek közül a legjobbakat egy kétnyelvű, exkluzív fotókönyvben publikálják. A nevezés teljesen ingyenes, amire november 30.-áig van lehetőség.

Pályázati és részvételi feltételek:A pályázat nyilvános, arra hivatásos és amatőr fotósok egyénileg nevezhetnek.A pályázatra fénykép csak digitális formában nyújtható be!Pályázni szerzőnként egy-egy kategóriában maximum 10 (tíz) darab, 2010.január 1. után Győr-Moson-Sopron megye területén készített olyan eredeti,egyedi fotográfiával lehet, melyeknek szerzői jogával alanyi jogon korlátozásnélkül rendelkezik a Pályázó.Pályázatra benyújtott kép a hosszabbik oldala minimum 3000 pixel méretű, afelbontás 300 dpi. a fájlformátum Jpeg. A fájl mérete maximum 8 MB lehet.A fájlok elnevezése: Minta: 01_T_Vezeteknev_Keresztnev01 (nevezési lapon szereplő sorszám)T kategória megnevezése (Természeti örökség GYMS megyében)E kategória megnevezése (Épített örökség GYMS megyében)Vezeteknev_Keresztnev (Alkotó neve ékezetek nélkül)_ alsó kötőjel, amely az egyes elemeket választja el.A fájlnévben ékezetes betűk nem használhatók.Utólagos elemek a képre nem helyezhetők, montázst a kiírók nem fogadnak el.Fotósorozattal nem lehet pályázni.
A pályázaton való részvétel módja:A pályázaton való részvétel előfeltétele, hogy a Pályázó elfogadja a nevezésifeltételeket és visszaküldje a nevezési lapot.A pályázatra a fotót és a nevezési lapot elektronikus úton kérjük elküldeni, de anevezési lapot postai úton is el kell juttatni aláírva. Ennek hiányában a pályázatérvénytelenA megadott paraméterektől eltérő digitális anyagokat nem áll módunkbanelfogadni.A pályázó vállalja, hogy minden képnek megadja a címét, a készítés dátumát(évét), valamint a készítés helyét, illetve a fénykép tárgyát (pl. lefényképezettépület megnevezése).
Beküldési cím:A nevezési lapot, illetve a pályaműveket a következő postai, illetve e-mail címrekérjük beküldeni, további tájékoztatás ugyanitt kérhető:Europe Direct Információs Hálózat Győr-Moson-Sopron Megyei EurópaiInformációs Pontja dr.Lakatosnédr. Novák Éva 9021 Győr, Városház tér 3.enovak@gymsmo.hu96/522-210A megadott e-mail címre egyszerre max. 10 MB méretű dokumentum küldhetőel. Amennyiben a képek mérete ezt megkívánja, kérjük, több részletbenszíveskedjen dokumentumait megküldeni. A beérkezett dokumentumokrólvisszaigazolást küldünk. Amennyiben ezt nem kapja meg, kérjük jelezze.
Pályázati naptár:Beérkezési határidő: Zsűrizés várhatóan:Értesítés várhatóan:
Elbírálás:A pályamunkákat a szervezők által felkért szakemberek bírálják el.
A pályázat díjazása:I. helyezés: 20.000 HUF értékű ajándékcsomagII. helyezés:15.000 HUF értékű ajándékcsomagIII. helyezés:10.000 HUF értékű ajándékcsomag
Szerzői és szomszédos jogok:A Pályázók tudomásul veszik, hogy szerzői jogdíj őket a pályázaton résztvevőfotókkal kapcsolatban nem illeti meg.A Pályázók hozzájárulnak, hogy képeik a készítendő fotókönyvben, esetlegeskiállításon, kiállítási katalógusban és az ezeket propagáló minden egyébelektronikus és nyomtatott publikációban, valamint a pályázat archívumábantérítésmentesen megjelenjenek. A tervek szerint a kiválasztott képekanyagából „Európai örökség Győr-Moson-Sopron megyében” címmel albumjelenik meg.A Pályázó tudomásul veszi, hogy a beadott képek elkészítésével vagy azoknyilvános bemutatásával (kiállításával) okozott személyiségi és szerzőijogsértésekért minden felelősség a Pályázót terheli, beleértve a jogsértéssel
2012. november 30.2012. december 10-ig2012. december 15-ig
bekövetkező anyagi felelősséget is.A Pályázó a pályázati anyag beküldésével automatikusan elfogadja a pályázatifeltételeket.A Pályázónak a zsűri esetleges kérésére az eredeti file-t be kell mutatnia. A Pályázó tudomásul veszi, hogy amennyiben a Zsűri tudomására kerül bármilyenszabálytalanság elkövetése, elfogadja a kérdéses kép azonnali kizárásának jogát.A Pályázó a regisztrációval hozzájárul személyes adatai rögzítéséhez, nevének ésa képek adatainak a pályázattal kapcsolatos nyilvánosságra hozatalához.
Örömmel várjuk jelentkezésüket!

Címkék: Europe Direct

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.