Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. December 10. 06:55, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Nős férfi verte át a VV5 sztárját

Nős férfi verte át a VV5 sztárját

Kiderült, miért nem találja hosszú ideje a szerelmet VV Vera.

Nem alaptalan a Való Világ játékosának a férfiaktól való félelmi. Vera alig volt 21 éves, amikor azt hitte, megtalálta élete szerelmét, akivel családot alapíthat. A nála 10 évvel idősebb férfi házasságot ígért neki, de egy véletlen folytán kiderült: időközben elvette azt a nőt, aki még a Verával folytatott kapcsolata közben kisfiút szült neki. "Ez a férfi jó ideig titkolta Vera előtt, hogy kapcsolatban él, és amikor elmondta, már az is kiderült, hogy a lány állapotos. A férfi Vera életének szerelme volt. Szegény, tényleg azt hitte, hogy az igazi boldogságot találta meg a személyében. Éppen ezért sokáig kitartott mellette, még a gyermeke születése után is, mígnem a férfi barátnője felhívta, és közölte vele, hogy néhány hete már házasok" - mesélte el az Új Ásznak Vera bátyja. Szerinte ez a szerelem akkora törést okozott húgában, hogy ma már képtelen teljesen átadni magát egy férfinak érzelmileg, félve a csalódástól.

Címkék: valóvilág, VV Vera, VV5

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára