Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Február 27. 00:00, kedd | Helyi
Forrás: Flesch Központ

Nők Napja a Flesch Központban

Nők Napja a Flesch Központban

A rendezvényre február 1-től kombináltjegy 5.000,- forintért váltható, mely minden előadásra érvényes! Részletes program itt:

A Mágia Tours felajánlásában, a kombinált jegyet váltott érdeklődők között 2 db, 2 személyes utazást sorsolnak ki!

Időpont: 2018. március 3.

Helyszín: Flesch Központ

Részletes program

13.30 Megnyitó

Zumba bemutató Lőrincz Sára zumba oktatatóval.

14.00 Komáromi Mónika szín és stílustanácsadó, business coach

"Öltözz színesen, szívesen" - Évszakelmélet szerinti színtípusok címmel tart előadást, színelemzés bemutatót. Az előadást követően személyre szabott, egyéni színtanácsadás és sminktanácsadás, sminkelés várja az érdeklődőket egészen 18 óráig!
A rendezvényre a belépés díjtalan!

15.00 Görög Ibolya protokoll szakértő, f. címzetes docens

"Nő és hölgy" című előadásában megtudhatjuk, hogy a női szerepekről kialakított kép napjainkban mennyit változott. Az előadó kitér arra is előadásban, hogy a tanult ember szerephez, a munkakörünk betöltéséhez, a hitelességhez milyen eszközöket ad a viselkedés kultúra.
A rendezvényre 1.000,- forintos belépőjegy váltható február 1-től a jegypénztárban!

16.30 Piller Kata intimfitness tréner

Fitten kívül - fitten belül - A gátizmok karbantartása. Tabuk nélkül a gátizom gyengeség tüneteiről, kialakuló betegségekről, rizikófaktorokról, szexualitásról. A módszer és a lehetőség új a városban! Fel nem ismert igények, melyre mindenkinek, nemtől függetlenül szüksége van.
Az előadás díjtalanul megtekinthető!

17.30 Parfümbemutató

A workshop-ra érkező vendégeket az illatok fontos mindennapjainkban elfoglalt szerepére tanítja meg. Egészen a kezdetektől a világ meghódításáig ismerhetjük meg történetét és fedezhetjük fel környezetünkben is megtalálható természetes alapanyagok csodálatos felhasználását. A vendégek Borbáth Gabriella szakértő segítségével felfedezhetik a francia luxus parfümök világát és megismerhetik a legújabb illatokat.
A bemutatón való részvétel díjtalan!

18.30 Soma Mamagesa

Az új nő lényegisége a XXI. század elején. Soma eddig megjelent könyvei a helyszínen megvásárolhatók lesznek!
Az előadásra 1.500,- forintos regisztrációs jegyek válthatók február 1-től jegypénztárunkban!

20.00 Csokoládé és Pálinkakóstolás

Borbáth Gabriella pálinkaszakértő, Horváth Meggie pálinka-kísérő zenés műsora
A vendégek megismerkedhetnek a pálinka készítés fortélyaival és annak minden titkával. Beszélgetünk a kereskedelmi pálinkák technológiai különbségéről és jellemzőiről. Ehhez Borbáth Gabriella pálinkaszakértő ad segítséget. Pálinka-kísérő című műsorával közreműködik Horváth Meggie énekesnő, akit zongorán Horváth Tamás kísér. Pálinkához illő, magyar dalokkal várják az érdeklődőket!
A programra a belépődíj 3.500,- forint, jegyek február 1-től válthatók a jegypénztárban!


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.