Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. December 20. 14:52, kedd | Bulvár
Forrás: Stop.hu/Új Ász

"Nincsenek anyagi gondjaim" - Alekosz felkészült a perre

Alekoszról sokan sokfélét gondoltak, miután egy huszárvágással élő szerződése ellenére átpártolt az RTL Klubtól a TV2 ÖsszeEsküvők című produkciójához.

A legtöbb hang arról szólt, hogy a görög felelőtlen döntést hozott, ugyanakkor az érintett ezt egészen másképp látja.

- Hétvégén kipihentem magam teljesen egyedül, és hétfőn átnéztem a leveleimet. Kaptam néhányat az RTL-től is, és az már biztos, hogy a per elkerülhetetlen. Ugyanakkor én erre alaposan felkészültem a TV2 segítségével, akikkel egyébként további terveim vannak - nyilatkozta az Új Ásznak Alekosz, akinek még ma sincs fogalma arról, hogy a VV-s nyereményének aktuális részleteit megkapta-e.
- Még nem néztem a bankszámlámra, de szinte biztos vagyok abban, hogy a TV2-s szereplésem pillanatától nem utalták át az álomfizetésemet. Ugyanakkor a lakást most is használom, és éppen az autómban ülök, úgyhogy nagy dráma nincsen. A korábban megkapott pénzeimhez sem nyúltam, így az elmaradt összegek nem hiányoznak. A ValóVilág óta haknikból éltem és csupán egy szép nagy tévét vettem, nincsenek anyagi gondjaim - árulta el a valóságshow-vándor.

A napilap megkereste az RTL Klubot is, ahol Kolosi Péter programigazgató közölte, hogy a per kezdetéig semmilyen formában nem kívánnak nyilatkozni az ügyről. A TV2-nél megerősítették: számítanak a görögre a jövőben. - Nem engedjük el Alekosz kezét, és a jövőben is számítunk rá. Konkrétumokról azonban korai lenne még beszélni - árulta el Koltay Tamás, a csatorna szóvivője.

Címkék: Alekosz

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára