Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2018. November 23. 15:00, péntek | Helyi
Forrás: Police.hu

Nem tudott kereket oldani

Nem tudott kereket oldani

A rendőrök elfogtak egy 52 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint több autó kerekét lopta el az elmúlt időszakban Győr-Moson-Sopron megyében.











Győrben a 81-es számú főúton, az M1-es autópálya lehajtója közelében igazoltatták a győri járőrök egy gépkocsi vezetőjét 2018. november 22-én a hajnali órákban. Az ellenőrzés során az autót is átvizsgálták, amiben 4 darab Audi és 4 darab Volkswagen autó kerekét találták meg.











Az intézkedés közben a mosonmagyaróvári járőrök jelezték, hogy a Károly utcában két parkoló autó – egy Audi és egy Volkswagen típusú jármű - kerekét ellopták.

Tekintettel arra, hogy az igazoltatott 52 éves győri sofőr a nála megtalált autókerekekről nem tudott elszámolni, ezért őt a rendőrök elfogták és a Győri Rendőrkapitányságra előállították. A férfi gyanúsítottként történő kihallgatása lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt – őrizetbe vétele mellett – jelenleg folyamatban van.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 22:45, kedd | Helyi

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .