Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2017. Szeptember 21. 15:09, csütörtök | Bulvár
Forrás: mti

Nagy visszatérés: Linda Hamilton is játszik Schwarzeneggerrel a Terminator 6-ban

Nagy visszatérés: Linda Hamilton is játszik Schwarzeneggerrel a Terminator 6-ban

Sarah Connor visszatér: Linda Hamilton 25 év után ismét együtt játszik Arnold Schwarzeneggerrel a Terminator 6. epizódjában, amelynek elkészítésében producerként az eredeti film rendezője, James Cameron is részt vesz.

A színésznő visszatérését maga Cameron jelentette be egy zártkörű hollywoodi rendezvényen, amelyen a Terminator-sorozatot ünnepelték. Hamilton a közlemény szerint ismét Sarah Connort alakítja majd az újabb folytatásban. Schwarzenegger szereplését már korábban megerősítette a produkció, amelynek rendezését a Deadpoolt jegyző Tim Millerre bízták.

A producerként közreműködő Cameron elmondta: a Terminator 6., amelynek egyelőre nincs hivatalos címe, az 1991-ben bemutatott Terminator 2. - Az ítélet napja című rész folytatása lesz. Az alkotók egy új trilógia forgatásában gondolkodnak - idézte a filmest a The Guardian.

Hamilton, aki rövid ideig Cameron felesége volt a 90-es évek végén, a Terminator 2. óta nem szerepelt a sorozatban. A negyedik részben ugyan hallható volt a hangja, ám a film bemutatója alkalmából hangsúlyozta, hogy szerinte a második epizód után be kellett volna fejezni a szériát. "Kerek egészet alkotott a két film, önmagában megállta a helyét. De mindig akadnak majd, akik újra nekiugranak, és még egy bőrt próbálnak lehúzni róla" - mondta akkor.

Bár a Terminator 6.-ban nem játszik főszerepet, mégis úgy tűnik, már nyitottabb egy folytatás felé. Cameron egyébként 18 év körüli színésznőt keres a női főszerepre. A produkcióban a múltból és a jövőből érkező karakterek is megjelennek majd. "Többnyire új a szereposztás, de persze ott lesz Arnold és Linda is" - hangoztatta a producer.

Cameron arról is beszélt, hogy Hamilton megjelenése az akciófilmekből hiányzó idősebb női szereplőkre is felhívja majd a figyelmet. "Ötven-hatvan éves fickók gyilkolják a rosszfiúkat, de ilyesmire nincs példa a nők esetében" - mondta.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára