Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2017. November 10. 00:00, péntek | Helyi
Forrás: Nemes Claudia

Munkát keresel? Munkást keres? - A WHC segít!

Munkát keresel? Munkást keres? - A WHC segít!

A megváltozott munkaerő-piaci körülményekhez alkalmazkodva egyre több munkaerő-közvetítő és - kölcsönző céggel találkozhatnak az állást kínálók vagy épp az álláskeresők.

Mi az előnye? Mire és kinek jó ez a fajta szerződés-kötés?
Fontos-e a regisztráció? – kérdeztük a WHC győri képviseletének vezetőjét, Sághy Józsefet.

A WHC cégcsoport több, mint 25 éve alakult. Akkor még csak könyveléssel, bérszámfejtéssel és adótanácsadással foglalkoztunk. Azóta több tevékenységgel, szolgáltatással, legfőképpen gazdasági és HR tanácsadással bővültünk. A folyamatos fejlesztéseknek is köszönhető, hogy ma az ország egyik legnagyobb irodájaként működünk.

Sok tapasztalatunk van az utóbbi évek munkaerőpiaci átalakulásáról, annak megoldási formáiról, melyekkel ugyancsak egyre több üzleti partnerünket tudjuk kiszolgálni. Hogy fontos-e az álláskeresők regisztrációja? E tekintetben mindenképp!

Előfordulhat ugyanis, hogy a pályázó, munkát kereső nem talál olyan állásajánlatot, amelyet megpályázna. Ilyenkor önéletrajza elküldésével jelentkezhet adatbázisunkba.
Ezáltal munkatársaink bármikor megkereshetik végzettségének, tapasztalatának megfelelő álláslehetőséggel a későbbiekben.

Több helyről is visszaigazolódik, hogy Mosonmagyaróvár és térsége egészen speciális helyzetben van, ha a munkaerőpiacról beszélünk. Sokan vállalnak munkát külföldön, a helyi cégek pedig más vidékekről kénytelenek megoldani a termelékenységüket ellátó szakembereket. Erre is fel van készülve a cégcsoport?

Évek óta üzemeltetjük győri irodánkat. E mellett pedig még 6 nagy központ működik Magyarországon. Tudjuk, látjuk, érezzük a probléma súlyát. De cégünk Magyarországról, illetve Magyarország határain kívülről látja el a megbízóit munkaerővel, azaz toboroz embereket a vállalatok számára. Mindenkit igény szerint.

Ezek szerint a WHC mindenkinek jó megoldás lehet?

1999 januárjától önálló üzletág foglalkozik emberi erőforrás gazdálkodással, ezen belül munkaerő-közvetítéssel, munkaerő-kölcsönzéssel, vezetői tanácsadással.
Színvonalas szakmai munkánk biztosítéka az a csapat, amely válogatott, tapasztalt, jól képzett, idegen nyelveket beszélő kollégákból áll.

Ők nemcsak a szakterületükre vonatkozó magyar előírásokat ismerik és alkalmazzák jól, hanem tisztában vannak több európai ország gyakorlatával is.

Fő célkitűzésünk, hogy szolgáltatásainkkal növeljük ügyfeleink eredményességét és hozzájáruljunk azok sikeréhez.

Hol lehet megtalálni az épp aktuális állásajánlatokat? Hogyan lehet jelentkezni?

Weboldalunkon folyamatosan olvashatóak a nyitott pozíciók, ahova jelentkezőket keresünk. Itt az InfoMosonmagyaróvár oldalán is megtalálhatóak már a frissítések. A legkézenfekvőbb megoldás azonban az egyszeri regisztráció. Ennek előnyeiről pedig már beszéltünk.

Itt a nyár. Diákmunkásokat is foglalkoztattok? Ők is jelentkezhetnek?

Igen, számukra külön aloldalt üzemeltetünk. Várjuk őket! És a cégeket is, akik szeretnék adatbázisunkat munkaerőhiányuk pótlására felhasználni!

Elérhetőség: www.whc.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.

2024. Április 09. 10:56, kedd | Helyi

Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása workshop

A Néprajzi Múzeum Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása című workshopján vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtár rendezvénytermében április 17-én, szerdán 16 órától.