Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2015. Október 09. 15:19, péntek | Helyi önkormányzati
Forrás: Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata

Mosonmagyaróvár Város Sportdíj

Mosonmagyaróvár Város Sportdíj

Javaslattételi felhívás Mosonmagyaróvár Város Sportdíj adományozására

Mosonmagyaróvár Város Önkormányzat Képviselő-testülete a képviselő-testület által adományozható díjakról és elismerésekről szóló 9/2010. (III.19.) önkormányzati rendelet alapján az idén is odaítéli a „Mosonmagyaróvár Város Sportdíja” elismerést. A díj annak a személynek adható, aki a városban tevékenykedik és magas szintű spottevékenységet folytat vagy kimagasló sporteredményt ér el.

A Sportdíjra vonatkozó javaslatokat 2015. november 10-ig kell eljuttatni Mosonmagyaróvár Város Polgármesterének címezve (9200 Mosonmagyaróvár, Fő u. 11.) a részletes pályázati kiírásban foglaltak szerint, mely a www.mosonmagyarovar.hu oldalon olvasható.

A díjak adományozásával kapcsolatosan további tájékoztatást Fehérné dr. Bodó Mariann jegyző nyújt az 577-806-os telefonszámon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: