Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2016. Október 11. 05:00, kedd | Helyi sport
Forrás: MKCSE

Mosonmagyaróvár legújabb büszkesége, Dombi Luca

Mosonmagyaróvár legújabb büszkesége, Dombi Luca

Felettébb izgalmas és eseménydús heten van túl Dombi Luca a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club játékosa.

A múlt hét közepén hirtelen meghívást kapott a válogatott összetartásra, majd nemcsak a keretbe került a szombat esti találkozón, hanem pályára is léphetett.

„Igyekeztem kihozni magamból a maximumot az edzések alatt, ám őszintén bevallom nem igazán számoltam azzal, hogy keretben lehetek. Már az is óriási megtiszteltetés számomra, hogy behívtak a válogatottba. Délben, amikor kiderült a jó hír nagyon boldog voltam és nagyon izgultam is, hiszem mégiscsak az első válogatott mérkőzésemről volt szó.”

A Szlovénia elleni 33-22-es győztes találkozón Luca három góljával meg is hálálta Kim Rasmussen bizalmát.

„Szerencsére sok bíztatást kaptam a többiektől és segítettek abban is, hogy ne izguljam túl a helyzetet. Amikor pályára léptem már elmúlt a drukk, az első gólom után pedig már tudtam, hogy nincs miért izguljak, örülnöm kell és élvezni a játékot. Ennél jobb debütálásra nem is számíthattam volna, három góllal tudtam segíteni válogatottat és nyertünk is. Nagyon boldog vagyok!”

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:24, péntek | Sport

Bukaresti tenisztorna - Fucsovics legyőzte a második kiemeltet, és negyeddöntős

Fucsovics Márton bravúros győzelemmel bejutott a negyeddöntőbe az 579 ezer euró összdíjazású, bukaresti salakpályás férfi tenisztornán.

2024. Április 19. 07:24, péntek | Kék hírek

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utcánál, a vétkes sofőr elmenekült, ezért hajtóvadászatot indítottak után

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 19. 06:00, péntek | Életmód

Megjelent Azahriah új albuma, a skatulya I.

Skatulya I. címmel csütörtökön megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.