Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2024. Április 05. 09:32, péntek | PR
Forrás: (x)

Mire érdemes figyelni egy kiadó üzlethelyiség bérlésekor?

Mire érdemes figyelni egy kiadó üzlethelyiség bérlésekor?

Bizonyos vállalkozások számára az üzlethelyiségek abszolút alapvető szükségletet jelentenek, hiszen azokon keresztül van lehetőségük termékeik vagy szolgáltatásaik értékesítésére.

Sokszor azonban más opciók is rendelkezésre állnak, így nem árt felkészültnek lenni.

Átalakuló platformok

Az elmúlt évtizedekben jelentősen átalakultak a vásárlási szokások, ezzel együtt pedig a vállalkozásoknak is alkalmazkodniuk kellett az újabb igényekhez. Míg például régebben egy kereskedelmi cég számára elképzelhetetlen volt, hogy fizikai üzlet nélkül üzemeljen, a ma már oly elterjedt webáruházak mellett erre nincs is feltétlenül szükség. Ezzel együtt persze egyáltalán nem tűntek el a hagyományos, jól megszokott jelenlétet igénylő üzletek, de tény, hogy változnak az idők.

Ettől függetlenül sok kereskedelmi és szolgáltató cég működik napjainkban is a lehető leghagyományosabb módon, melyhez alapvetően nélkülözhetetlen egy üzlethelyiség felkutatása. Bár tény, hogy az ingatlanvásárlás is opció lehet, a bérlés mégis rugalmasabb feltételeket kínál, mely egy vállalkozás esetén sem hátrány. Az In-Management kiadó üzlethelyiség kínálata ehhez nyújt segítséget. Néhány dologra azonban mindenképpen érdemes figyelni a megfelelő helyiség kiválasztásakor.

Egészséges kompromisszumok

Egy kiadó üzlethelyiség kiválasztásánál egyszerre kell szem előtt tartanunk a saját és vállalkozásunk igényeit, illetve természetesen a lehetőségeinket is. Csak úgy lehet rentábilis egy ilyen projekt, ha olyan költségkeretet határozunk meg, ami már a kezdetektől fogva tartható. Szerencsés esetben később bőven van tér a bővülésre, a kiadó üzlethelyiségek bérlési konstrukciója pedig rugalmas körülményeket teremt. Nem muszáj tehát már a legelején megtalálnunk cégünk végleges helyét.

Az optimális ár/érték arányhoz sokszor egészséges kompromisszumokra is szükség lesz, de ezekre fel kell készülnünk. Talán nem minden elérhető árú kiadó üzlethelyiség rendelkezik a legjobb paraméterekkel vagy teljesíti azonnal minden elvárásunkat, de épp ezért fontos, hogy fontossági sorrendet állítsunk fel az igényekkel kapcsolatban is. És természetesen akár mi is sokat tehetünk az üzlethelyiség fejlesztéséért.



Személyessé tehető terek

Egy kiadó üzlethelyiség jellemzően nem az az ingatlan, melynek fejlesztésére túl sokat szeretnénk költeni. Az ingatlan értékének növelésével ugyanakkor egy olyan kedvező bérleti konstrukciót is kialakíthatunk, melyben a fejlesztésekkel fizetünk a helyiségért. Ez esetben pedig bátran a saját ízlésünkre formálhatjuk az üzlethelyiséget, hogy az valóban úgy nézzen ki és olyan paraméterekkel rendelkezzen, amilyenekkel szeretnénk.

Egy kiadó üzlethelyiség is kifejezetten fontos része ugyanis a vállalkozásnak. Egy hely, ahol a mindennapokban találkozhatunk ügyfeleinkkel, vásárlóinkkal, akik ideális esetben vissza is akarnak majd térni hozzánk. Ezért pedig személyesen mi is sokat tehetünk, de egy komfortos üzlethelyiség is legalább ennyit nyom majd a latban. Így tehát mindenképpen azt javasoljuk, hogy egy kiadó üzlethelyiség esetében is merjünk bátrak lenni a fejlődést illetően.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről