Városlista
2018. december 10, hétfő - Judit

Hírek

2018. December 06. 15:42, csütörtök | Helyi
Forrás: PÉLDA Egyesület a Szigetközi Gyermekekért

Mikulás a mézes délutánon

Mikulás a mézes délutánon

Ho-ho-hó! Érkezik hozzánk a Mikulás! December 7-én 16-20 óra között a Flesch-központ előtti 2-es faháznál a fehér szakállú öregúr kínálja a Példa Egyesület a Szigetközi Gyermekekékért tagjaival sok-sok finomságot!

Ezúttal minden a mézről szól: a Trombitás méhészet felajánlásával mézes tea vár benneteket és illatos forralt bor a Várkert jóvoltából. A Lila akác cukrászda és Mézes Zserbó is meglep minket sütikkel, Fehérvári Andrea és Kiss Rita pedig mézeskalács-csodákkal. Természetesen a zsíros kenyér sem hiányozhat: köszönet ezért a Lipóti Pékségnek, Molnár Gábornak és a Hegyi családnak!

Kiss Rita gondoskodik a különleges és egyedi dekorációról, s meglepetéssel is készül!
De vajon mit rejt a gyermekeknek a Mikulás puttonya?

Várunk benneteket, hogy minél több gyermeknek szépítsük meg a nyarát élményeket tartogató táborral!

Ezek érdekelhetnek még

2018. December 07. 07:22, péntek | Helyi

Legyen biztonságban Advent idején is

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya néhány tanáccsal igyekszik segíteni, hogy az ünnepi készülődés során ne váljanak bűncselekmények áldozataivá. Kérjük fogadják meg javaslatainkat!

2018. December 07. 07:00, péntek | Helyi

WHC Kft. munkatársakat keres

A WHC Kft. munkatársakat keres kiemelt bérezéssel, könnyű és nehéz fizikai munkára, több műszakos munkarendbe, hosszútávra! Pályakezdők jelentkezését is várják!

2018. December 06. 19:49, csütörtök | Helyi

Lebuktak az orvhalászok

A rendőrök orvhalászat vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt fogtak el három Mosonmagyaróvár-környéki férfit.

2018. December 06. 19:44, csütörtök | Helyi

Legyünk biztonságban advent idején is

A múlt hétvégén megkezdődött a négy héten át tartó adventi időszak. Ilyenkor a hagyományoknak megfelelően sok otthonban gyújtják meg az adventi koszorú gyertyáit.