Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2017. Május 16. 05:00, kedd | Helyi sport
Forrás: MKCSE

Megyei rangadó az M4 Sporton

Megyei rangadó az M4 Sporton

A sereghajtó legyőzése után újabb feladat vár a mosonmagyaróvári kézilabdás hölgyekre, akik kedden a friss Bajnokok Ligája-győztes Győri Audi ETO KC otthonába látogatnak.

A hazaiak bajnokavatásra készülnek kedden, hiszen ha behúzzák az MKC elleni mérkőzést – amire minden esélyük megvan, - akkor hat pontos előnyre tesznek szert a Ferencvárossal szemben. Ezt ugyan papíron még ledolgozhatnák a fővárosiak a hátralévő három fordulóban, de a jobb egymás elleni eredmény miatt előzni már nem tudna a Fradi, így megint Görbicz Anitáék lennének a bajnokok.

A két csapat lehetőségei és játékoskerete között szakadéknyi a különbség, így nyilván az óváriak számára nem a győzelem a cél, sokkal inkább a tisztes helytállás. Lakatos Ritára és Dombi Lucára ebben a szezonban már nem számíthat Varga József, így pedig még nehezebb dolga lesz a vendégeknek a világ legjobb csapata ellen.

Az egy hetet a BL serleget elhódító Győr második nagy címét is megszerezheti kedden, ez pedig azt jelentené, hogy Ambros Maritnék megvédenék bajnoki elsőségüket!

Jó hír a szurkolók számára, hogy a találkozót az M4 Sport élőben közvetíti, így azok is megnézhetik a lányokat, akik nem tudnak kilátogatni az Audi Arénába. A mérkőzés a tv közvetítés miatt az eredeti időpontnál két órával később, 20:00-kor kezdődik!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Ásványolaj szövetség: a középmezőnyben vannak a magyarországi üzemanyagárak a környező országok között

Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk