Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2016. November 30. 10:20, szerda | PR

Megéri a reptéri parkolás mellett dönteni

Megéri a reptéri parkolás mellett dönteni

Külföldi utazások tervezésekor manapság egyre többször válik a téma központjává a reptéri parkolás.

A bud.hu munkatársai szerint egyre népszerűbb a reptéri parkolás, aminek oka, hogy egyre jobb ajánlatot ad a reptér, és az ott parkolás már nem sokkal kerül sokkal többe, mint egy átlagos napi parkolás a belvárosban.

Az emberekben élő eddigi tévhitek kezdenek szertefoszlani, így többen olvasnak utána a lehetőségnek, és sokan ki is használják a kedvező lehetőségeket.
A reptéri parkolás valóban elég népszerű, amelyet annak is köszönhet, hogy ma már elérhetőek az áraik, és igazából egy nagyon jó és magas színvonalú szolgáltatásról is van szó. De nézzük pontosabban, hogy mit is kapunk a pénzünkért.


Tömegközlekedés kontra reptéri parkolás


Huszonévesen még nem nagyon érdekel bennünket egy utazás alkalmával, hogy milyen kellemetlenségeken kell átesnünk, hogy mennyit kell várnunk, hányszor kell átszállnunk, vagy hogy milyen hosszú az út, a lényeg valahogy mindig az, hogy olcsó legyen. Miután az embernek születik egy gyereke, azután már igenis azon gondolkodik, hogy az utazások minél gyorsabbak és kényelmesebbek legyenek, ha muszáj, akkor erre egy kis pénzt is rá tud költeni, már nem ezen fog spórolni. A reptéri parkolás például itt kerül a képbe.
A tömegközlekedés nagyon olcsó, Budapest és a vidék bármely pontjáról könnyen és olcsón eljuthatunk a reptérre, ugyanakkor számolni kell az átszállásokkal, a lehetséges késések miatt hamar el kell indulni, ha vonattal megyünk, akkor még plusz buszra is kell szállni stb. – néha akár 1 napba is beletelik, mire kiérünk, amit már egy család nem engedhet meg magának.
Ha pár napra utazunk, mondjuk egy hosszú hétvégére, akkor sokkal egyszerűbb beülni az autóba, leparkolni a kocsit a reptéren, majd felszállni a repülőre, és már indulhat is a kirándulás. Elég lesz egy alkalommal buszozni, amikor a célállomásra érünk.


Taxi kontra reptéri parkolás


Ha már a kényelmes és gyors kiérkezésnél tartunk, akkor biztosan sokan a taxi mellett érvelnek, hogy azzal gyorsan ki lehet jutni, és kényelmes is, ugyanakkor ez egy egyetemistának vagy egy családnak szinte megfizethetetlen, maximum egy komoly üzletember tudja kifizetni, de neki is inkább megéri a saját autóval kimenni a reptérre.
Különféle parkolók – így lehet olcsó
A reptéri parkolás egyébként főleg akkor éri meg, ha több napra hagyjuk ott a kocsit, ugyanis a pár óra az tényleg drága. Kikísérni valakit kocsival tehát nem éppen kifizetődő, de minél tovább marad ott a jármű, annál olcsóbbá válnak az órák. Az is lényeges, hogy akik több napra szeretnék a kocsijukat a reptéren hagyni, azok választhatnak is a különféle zónák közül.
Nyilvánvaló, hogy a bejárathoz legközelebb eső helyek olcsóbbak lesznek, mint a távolabbi Holiday parkolók, ennek, ennek pont az a lényege, hogy azoknak is legyen lehetősége kint parkolni a reptéren, akiket egyébként nem vet fel a pénz. A Business parkoló azok számára ajánlott, akik extra felügyelet mellett szeretnék tudni autójukat.
Extra szolgáltatások a parkolás mellett
A reptéri parkolást azért is érdemes kihasználni, mert extra szolgáltatások is járnak mellé, olyanok mint például az olcsóbb autómosás, vagy az XXL méretű parkolóhely a nagyobb járműveknek. Az autómosás igen kedvező áron vehető igénybe, és érdemes is igénybe venni, mert egy nagyon jó technikával tökéletesre polírozzák az autót, és ez egy autómosóban sokkal drágább, mint a parkolóban.
Érdemes a kedvezményeket is keresni, hiszen sok esetben jó ajánlatokra, még olcsóbb reptéri parkolóhelyekre lehet ráakadni, illetve érdemes az online foglalást is igénybe venni, mert akkor még olcsóbban parkolhatunk. A reptéri parkolás megéri, érdemes kihasználni.

Címkék: bud.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 05. 09:32, péntek | PR

Mire érdemes figyelni egy kiadó üzlethelyiség bérlésekor?

Bizonyos vállalkozások számára az üzlethelyiségek abszolút alapvető szükségletet jelentenek, hiszen azokon keresztül van lehetőségük termékeik vagy szolgáltatásaik értékesítésére.

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.