Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2017. Március 23. 07:47, csütörtök | Helyi
Forrás: InfoRábaköz

Még mindig keresik Győrben Harcsás Juditot

Még mindig keresik Győrben Harcsás Juditot

Rendőrök és civilek együtt keresik az eltűnt újságírót.

Vasárnap este telefon és tárca nélkül elment otthonról Harcsás Judit győri újságíró, és azóta nem tudnak róla semmit. Eltűnését bejelentették a rendőrségen, a rendőrök eltűnt személyként keresik. Harcsás Judit keresésébe a Vöröskereszt, a polgárőrség és rengeteg civil is bekapcsolódott. Csoportokban, módszeresen kutatják át a győri utcákat, parkokat, erdőket, folyópartokat, de a kutatás eddig nem vezetett eredményre.

A Facebook-on létrehozott Harcsás Juditot keressük csoportnak már több mint 2500 tagja van. Sokan plakátokat ragasztanak, szórólapokat szórnak Győrben, és folyamatosan szervezik a különböző városrészeket átkutató csoportokat.

Több olyan jelzés is volt az elmúlt napokban, hogy itt vagy ott látták Harcsás Juditot, de mire a keresők odaérnek, már nem találnak senkit. A rendőrségnek más eltűnési ügyekben is az a tapasztalata, hogy a sok jószándékú, ám téves bejelentés hátráltatni tudja a keresést, erőket von el.

Ezzel kapcsolatban Harcsás Gergely, az eltűnt újságíró fia, aki eltűnése óta folyamatosan keresi édesanyját, a Facebook-on tett közzé felhívást. Mindenkit megkért, hogy ezután kizárólag a tőle, az általa megbízott személytől, vagy a rendőrségtől származó információkat tekintse hitelesnek, sajnos sok álhír is napvilágot látott már. A legfontosabb! Aki úgy véli, hogy Harcsás Juditot látja, akár egy kicsit is gyanakszik, az lépjen oda az illetőhöz, szólítsa meg! Ha nem mer odalépni, kövesse, és győződjön meg róla, hogy valóban a keresett Juditot látja, és azonnal telefonáljon a rendőrségnek, vagy Harcsás Gergelynek a lenti szórólapon található telefonszámok valamelyikére. Majd így fejezi be a felhívását. Már rengetegen keressük, kizártnak tartom, hogy ne legyen eredménye ennek a szenzációs összefogásnak, csak kérek mindenkit, tartsa be a fentieket.

Bízva a legjobbakban, Gergő.

Mivel a környékről is sokan járnak be dolgozni és ügyeiket intézni Győrbe, ezért sokat segíthet, ha mindenki nyitott szemmel jár, és ha lát valamit, az édesanyját kereső fiú kérése szerint jár el. Próbáljunk meg mi is segíteni, hisz Harcsás Juditról köztudott, hogy a rászorulókért, az elesettekért, segítségre szorulókért mindig tenni akaró és tenni tudó újságíró. Visszavárunk Judit!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.

2024. Április 09. 10:56, kedd | Helyi

Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása workshop

A Néprajzi Múzeum Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása című workshopján vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtár rendezvénytermében április 17-én, szerdán 16 órától.

2024. Április 09. 10:51, kedd | Helyi

Felhívás szavazatszámláló bizottságba történő jelentkezésre

Még egy napig, április 10-ig lehet jelentkezni a szavazatszámláló bizottságba.