Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Március 21. 20:12, csütörtök | Helyi
Forrás: MKCSE

MARAD A NAGY PÁROS

MARAD A NAGY PÁROS

Bravúrosan szerepel újoncként az Eu-Fire Mosonmagyaróvár NB I-es női kézilabda csapata. Az együttesnek még természetesen bőven van tennivalója az idei bajnokságban, ám közben már a jövőt is tervezni kell.

A hírek szerint több poszton is változás várható a csapatnál, de a tárgyalások még zajlanak. Az viszont biztos, hogy az MKC két játékosa, a válogatottságig is eljutó Tilinger Tamara és Horváth Bernadett a következő szezonban is a Lajta parti gárda mezét ölti majd magára. Az irányító – átlövő, csapatkapitányunk Tilinger Tamara és a rutinos beálló, Horváth Bernadett nagyszerűen megértik egymást a pályán, hiszen több éve egy klubban szerepelnek.

Horváth Cs. Attila, az MKC elnöke elmondta, hogy örül a két meghatározó játékos megtartásának, mert ők a pályán és az öltözőben is meghatározó személyiségek. Ők ketten így biztosan vezéregyéniségei lesznek az elkövetkező időszakban is az élvonal idei meglepetés csapatának.

"Két éve érkeztem Mosonmagyaróvárra – fűzte hozzá Tilinger Tamara az MKC csapatkapitánya. Már akkor egy nagyon szimpatikus közegbe kerültem és azóta is nagyon jól érzem magam a csapatban. Így most örömmel hosszabbítottam meg a szerződésemet és boldog vagyok, hogy a barátnőm Horváth Bernadett is ezt tette. Ezek szerint még egy darabig együtt fogunk tehát kézilabdázni, egy csapattért fogunk küzdeni. A fantasztikus mosonmagyaróvári szurkolók támogatásával pedig abban biztos vagyok, hogy elérjük majd az újabb céljainkat."

"Tavaly előtt igazoltam az MKC csapatához – folytatja a hetek óta kirobbanó formában kézilabdázó Horváth Bernadett. Nagyon hamar megtaláltam a közös hangot a lányokkal és ebben az is segített, hogy több társammal már korábban is játszottam együtt. Jól érzem magam Mosonmagyaróváron és örömmel fogadtam, hogy a következő szezonban is számítanak rám. Ezért nem is gondolkodtam sokat a szerződés hosszabbításon és természetesen az is remek hír a számomra, hogy Tilinger Tamara is itt marad. Jövőre is hasznos tagja akarok lenni, a valóban remek szurkoló táborral rendelkező MKC csapatának."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.

2024. Április 09. 10:56, kedd | Helyi

Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása workshop

A Néprajzi Múzeum Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása című workshopján vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtár rendezvénytermében április 17-én, szerdán 16 órától.

2024. Április 09. 10:51, kedd | Helyi

Felhívás szavazatszámláló bizottságba történő jelentkezésre

Még egy napig, április 10-ig lehet jelentkezni a szavazatszámláló bizottságba.