Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2011. December 22. 08:15, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Majka: "Jut időnk egymásra a gyerek mellett"

Majka:

A Story olvasói először láthatják Majkát apaszerepben. Az egykori ózdi hős mára kissé megszelídült, Marci fiával a karjában pedig akár kenyérre is lehetne kenni.

A műsorvezető azonban azt is fontosnak tartja, hogy párjával, Dundikával is kellő időt töltsön kettesben.

Akár házasságok is rámehetnek egy gyermek születésére. Majkáékat azonban nem fenyegeti ez a veszély. "Ettől csak addig féltünk, amíg meg nem tudtuk, hogy Marci mennyire jó gyerek. Amikor nagyon fáj valamije, akkor üvölt, reszket a szája, de általában csak nyüszög, még ringatni sem kell, hogy elaludjon" - meséli Majka, akinek szavait a Story exkluzív fotósorozat képei is alátámasztják. A párnak így természetesen egymásra is marad ideje, bár a romantikázás néha gyors elalvásba csap át. "Marcit letesszük, és össze tudunk bújni Hajnival. Olykor még filmet nézni is leülünk, Hajni látja a film első tíz másodpercét, aztán elalszik. Nyilván most én kevesebb figyelmet kapok, de tudtam előre, hogy így lesz, és ezzel nincs semmi gondom." A büszke szülőknek persze mindennapos problémáik is akadnak, erről bővebben a holnap megjelenő Story magazinban olvashatnak, ahol megmutatják a kisfiukat is, kizárólag a magazin olvasóinak.

Címkék: dundika, Majka

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban