Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2012. Március 16. 07:23, péntek | Bulvár
Forrás: STOP / One Média

Madonna még most is a hír hatása alatt van

Madonna még most is a hír hatása alatt van

Madonnát teljesen letaglózta a hír, hogy elhunyt pályatársa, Whitney Houston.

Az énekesnő bevallása szerint először nem akarta elhinni a hírt: először Amy Winehouse, aztán Whitney Houston távozott el az élők sorából.

"Én is, mint valószínűleg mindenki más, értetlenül álltam a történtek előtt, különösen ami Whitney-t illeti. Amy küzdelmei a droggal és az alkohollal sosem volt titok. Haláluk óriási veszteség. Amikor ilyen dolgok történnek, megdöbbenek, és felteszem a kérdést, hogy történhetett ez meg? A körülöttük lévő emberek hogy hagyhatták ezt?"

Hozzátette:
"Sok nagy művészt vesztettünk el az utóbbi időben. Whitney-n azért döbbentem meg nagyon, mert közel azonos időben kezdtük mindketten a pályánkat. Emlékszem, ahogy az emberek akkoriban hogy beszéltek róla, én pedig azt gondoltam, hogy Istenem, milyen gyönyörű nő, és micsoda hang, bárcsak én is így énekelnék! Irigyeltem a hangját és az ártatlanságát."

One Média / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.