Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2017. Március 24. 14:56, péntek | Helyi sport
Forrás: MKCSE

MA: Csata a kieső zóna elkerüléséért

MA: Csata a kieső zóna elkerüléséért

Közvetlen riválisával találkozik ma a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club, amely Kisvárdára utazik az NB I 17. fordulójában.

Az MKC ellenfelét a bajnoki tabellán mindössze egy hellyel és egy ponttal előzi meg, így a találkozó végkimenetele ezt is befolyásolja majd. A két csapat őszi mérkőzésekor izgalmas végjátékban 21-20-ra a Mosonmagyaróvár győzött. Annak a találkozónak a történéseiből kiindulva várhatóan most is érdekes meccs vár a nézőkre. A Kisvárda ugyanis mindent meg fog tenni azért, hogy elkerüljön végre a kieső zónából, míg az MKC pont ezt szeretné elkerülni.

Varga József az MKC vezetőedzője: „Csütörtök délután van és már úton vagyunk a mérkőzésre. Annyira nagy a táv, hogy inkább egy nappal korábban elindultunk, hogy biztosra menjünk, és hogy a találkozó napján egy kicsit jobban kipihentek legyünk. Égető szükségünk lenne a pontokra, de ez nagyon nehéz lesz. Ráadásul sajnos az ág is húz minket. Dombi Luca még mindig nem épült fel teljesen, Gerháth Fanni is sérüléssel küzd, mellettük pedig két játékosunk a szerződésük miatt nem játszhat. Ez már alapból mínusz négy ember. Nekünk pedig így kell teljesítenünk az ellen a Kisvárda ellen, aki szerintem kiszámíthatatlan. Az előző fordulóban bravúrral döntetlent játszottak az Érddel, előtte viszont szenvedtek a Kispest ellen. A rengeteg külföldi játékosukat pedig már inkább nem is említem.”

A fent említett két játékos Bízik Boglárka és Lea Vukojevic. Ők ugyanis a bajnokságot még a kisvárdaiaknál kezdték és a szerződésükbe a két fél megállapodása alapján pedig az a sor is bekerült, amely szerint ezen a találkozón nem játszhatnak. Dombi Luca egyébként már szépen gyógyulgat, az átmozgató edzéseket már el is kezdte, várhatóan még egy hét kelleni fog ahhoz, hogy mérkőzésen is bevethető legyen. Gerháth Fanni pedig a bokasérüléssel küzd.

A találkozó 18 órakor kezdődik a kisvárdai városi sportcsarnokban.

HAJRÁ MKC!!!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.