Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2011. November 29. 14:48, kedd | Bulvár
Forrás: Stop.hu/Új Ász

Életveszélyes állapotban fekszik George Michael - AIDS-ről pletykálnak

Életveszélyes állapotban fekszik George Michael - AIDS-ről pletykálnak

Válságos, életveszélyes állapotban van a világhírű énekes, George Michael, akit múlt héten szövődményes tüdőgyulladással szállítottak egy bécsi kórházba, ahol jelenleg is kezelik.

Időközben a világsajtóban megindultak a pletykák: a sztár HIV-fertőzött!

Tény, hogy a rettegett betegség egyik első tünete a tüdőgyulladás, és az sem titok, hogy George bevallotta: hét éve nem végeztette el magán a halálos kórra vonatkozó szűrést. Külföldi lapértesülések szerint egy 38 millió forint értékű különleges ágynak köszönhető, hogy a homoszexualitását nyíltan vállaló pop hercegének életét sikerült megmentenie a bécsi klinika orvosainak. Egyikük azt is elárulta, hogy bár jó esély van a felépülésére, messze járnak attól, hogy ne nevezzék válságosnak az állapotát. Egy úgynevezett kinetikus ágyban fekszik, amelyet az akut légzési zavarokkal küzdő betegek számára fejlesztettek ki olyanoknak, akik már mozogni is képtelenek állapotuk miatt.

Az osztrák lapok információi szerint az énekest nem csupán egy szívspecialista, de onkológus is kezeli, az orvosi csoport vezetője az ország legismertebb AIDS specialistája, Christoph Zielinski. Ez máris okot adott a találgatásokra. Ráadásul George Michaelről köztudott, hogy immáron hét éve nem engedte, hogy elvégezzék rajta a HIV-tesztet, mivel fél annak eredményétől. A sztár erről egy tévéműsorban is nyíltan beszélt.

George Michael esetleges fertőzöttségéről már a twitteren is beszélnek rajongói, akik közül többen felháborodtak a feltételezésen, ugyanakkor a többség lehetségesnek tartja, hogy kedvencének hirtelen támadt súlyos betegsége összefügg korunk rettegett kórjával.

Címkék: George Michael

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.