Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2013. Szeptember 22. 10:47, vasárnap | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Lenyisszantotta a saját heréit, a templomban, a násznép szeme láttára

Lenyisszantotta a saját heréit, a templomban, a násznép szeme láttára

(A kép illusztráció) | Keményen sokkoló élmény a boldogító igen előtt....

Az ismeretlen férfi berontott a templomba, egy ollóval levágta saját heréit, és miközben súlyosan vérzett, székeket dobált. Az esküvőt leállították, ám miután a vérző áldozatot elszállították, mégis megtartották a ceremóniát.

Borzalmas jelenet szakította félbe az esküvőt az angliai Brentwoodban. A lelkész épp az utolsó előkészületeket tette az oltárnál, amikor a források által meg nem nevezett férfi berontott a templomba. Mint a későbbi nyomozási adatokból kiderült, az illető egy ollóval levágta a heréit, majd miközben erősen vérzett, tört-zúzott, székeket dobált.

Az őrült egy ollóval csonkította meg magát

Sokkoló tettének oka egyelőre ismeretlen, a kiérkező rendőrök egy közeli elmegyógyintézetbe szállították a súlyosan bekattant fickót. Bár a hatóság azonnal le akarta zárni a templomot a nyomozás miatt, a násznép kérésére megengedték, hogy megtartsák a ceremóniát. A vendégeknek persze hátborzongató látványban volt részük.

“Megláttam a padlón valamit, amiről azt gondoltam, hogy a férfi karjából egy húsdarab, de aztán kiderült hogy a heréje volt” – mesélte egyikük a Huffingtonpost cikkében. A férfi állapotáról egyelőre nem közöltek további részleteket.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.