Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2011. Augusztus 01. 07:49, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Laár András földi paradicsoma

Laár András földi paradicsoma

Fekete homok, színes kövek, vulkán, tenger, napfény. Ez Santorini, a különleges kis görög sziget, ami a legenda szerint egykor Atlantisz volt.

Ezen a mesebeli szigeten pihen évek óta Laár András, a KFT együttes frontembere. Idén sem volt ez másképp, feleségével újra visszatértek kedvenc nyaralóhelyükre.

 

Santorini, Laár András és felesége Katalin kedvenc nyaralóhelye. A különleges fekete partok, a kellemes hőmérséklet és az ízletes ételek évről évre visszacsábítják az énekest az aprócska görög szigetre. "A legenda szerint ez a hely volt egykoron Atlantisz. A vulkáni sziget felrobbant, csak egy része maradt a tengerszint felett. A mai napig tapasztalható itt vulkáni tevékenység, tavaly egy kiránduláson meg is néztük a feleségemmel a krátert. Idén inkább csak pihentünk a parton, ami szintén nagyon érdekes, fekete homokkal és színes, zöld, sárga, piros kavicsokkal tarkított" - mesélte András.

A vegetárius énekes gasztronómiai téren is tökéletesen érezte magát a szigeten.
"A parti sétányon, tavernák sorakoznak különböző stílusban. Nekünk a kedvencünk a Saliveros étterem. Kis családi vállalkozás, a szülők és a gyerekek együtt dolgoznak benne. Nagy választékuk van vegetárius ételekből, ami nekünk nagyon kedvező volt" - folytatta.

Laárék tökéletesen kipihenten érkeztek vissza a Magyarországra, szükségük is volt a feltöltődésre a nagyszabású decemberi Ufóshow koncert előtt. De az énekes biztos benne, hogy a nagy felhajtás után, jövőre is meglátogatják majd a szigetet. "Úgy gondolom az ősidőkben valami hasonló helyre születhetett az ember. Természet, tengerpart, napfény" - tette hozzá.

Címkék: Laár András

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára