Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2017. Június 07. 03:00, szerda | Helyi sport
Forrás: MKCSE

Közös sportnap a Naposház lakóival

Közös sportnap a Naposház lakóival

Az elmúlt évek sikere után idén is megtartotta a Naposház sportnapját, amely a “legkisebb közös többszörös” elnevezést kapta.

A harmadik évre nemcsak a rendezvény vált hagyományossá, hanem az is, hogy az MKC-s kézilabdás hölgyek is csatlakoznak a sorversenyekhez. A viadal ezúttal nem a helyezésekről szólt, hanem a mozgásról, a jó hangulatról és arról, hogy megmutassák, hogyan lehet egymást elfogadva jól szórakozni.

Először a tavalyi sportnapon vehettem részt, ami nagy benyomást tett rám – mesélte Bízik Réka. Alapvetően ez egy nagyon vicces nap, sokat mosolygunk, élvezzük a feladatokat. Sok ismerőssel találkoztam idén is, ami pedig a legmeglepőbb volt számomra az, hogy megismertek és tudták ki vagyok. Emlékeztek rám és a többiekre is.



Borsos Eszter a FÉNI szakmai vezetője elmondta ez a rendezvény évről-évre nagy összefogással jöhet csak részre, így nagy öröm számukra, hogy az MKC részéről stabil partnerekre találtak. A sportnap egyik legfontosabb célja, hogy élményeket adjanak egymásnak, hogy egy kicsit bemutassák a speciális igényekkel élők mindennapjait. Hozzátette komolyan vették az UFM Aréna megnyitóján elhangzottakat, azaz, hogy ez a létesítmény mindenki sportcsarnoka. Most pedig a lehetőséget is megkapták, hogy megméressenek speciális igények.



A nap végén mindenki ugyanúgy győztes lett és átvehette a jól megérdemelt oklevelet is. Ám az együtt eltöltött idő emléke örökre megmarad, sőt az ígéretek szerint jövőre ugyanitt találkoznak, és újra mozognak egy jót közösen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 17:23, szerda | Életmód

Nyolc sztárfellépő és negyven koncert az idei Paloznaki Jazzpikniken

Anastacia, a Brand New Heavies, Tony Hadley, a Morcheeba, az MF Robots, a Son Mieux, a Kraak & Smaak és Izo FitzRoy lesz a 12. Paloznaki Jazzpiknik sztárfellépője augusztus 1. és 3. között a Balaton-felvidéken.

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet

2024. Április 17. 13:40, szerda | Külföld

Ukrajnai háború - Az ukrán elnök aláírta a mozgósításról szóló új törvényt

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök aláírta kedden a mozgósítás, a katonai nyilvántartásba vétel és a katonai szolgálattal kapcsolatos egyes rendelkezések javításáról szóló törvényt

2024. Április 17. 13:39, szerda | Külföld

Mateusz Morawieczki: a migrációs paktum lehet az a dinamit, amely Európa közepén fog fel robbanni

A migrációs paktum lehet az a dinamit, amely Európa közepén fog fel robbanni, és ezért is olyan veszélyes - mondta Mateusz Morawiecki volt lengyel miniszterelnök kedden Brüsszelben.