Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2017. Július 04. 03:00, kedd | Helyi sport
Forrás: MKCSE

Komolyan vesszük az utánpótlást - tábor a legkisebbeknek is

Komolyan vesszük az utánpótlást - tábor a legkisebbeknek is

Újabb sikeres táboron van túl a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club, amely erre a nyárra két korcsoportnak hirdetett programot. Az első turnusban a felsősök, míg a másodikban az alsósok következtek.

A tábor második hete tehát a legkisebbekről szólt, akik a szivacskézilabda segítségével ismerkedtek a sportággal. Bár az ismerkedés talán túlzásnak is tekinthető, hiszen a táborozók nagy része már év közben is az MKC valamelyik korosztályos csapatában készül.



Az MKC táborai egyre népszerűbbek, hiszen ebben az évben nagyon hamar elfogytak az üres helyek és mindkét héten több mint 40 fiatallal foglalkoztak az edzők. A második turnusban Blahovits Eszter és Galgócziné Márta.

Galgócziné Márta elmondta nagyon jól sikerült a tábor. „A gyerekek nagyon élvezték, hogy az előzetes tervekkel ellentétben ők is az UFM Arénában edzhettek a hét alatt. Nagyon ügyes fiatalokról van szó, akik szeretik a kézilabdát, ami talán a legfontosabb. Ebben a korban ugyanis csak így lehet bárkit is ott tartani a pályán. Igyekeztünk úgy összeállítani a hét programját, hogy a tábor után ne csak a régiek, hanem az kezdők is itt maradjanak az MKC-nél.”

A táborozók az edzések mellett kirándulást tettek az Futurába és a győri állatkertbe is.



Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.