Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2011. December 23. 14:06, péntek | Bulvár
Forrás: Stop.hu/Új Ász

Kirabolták Győzikét - százezer forintot vittek el

Kirabolták Győzikét - százezer forintot vittek el

Sötét karácsonya lesz Gáspár Győzőnek, miután két nappal ezelőtt feltörték a szekrényét abban a salgótarjáni konditeremben, ahová jár.

A roma showmantől százezer forintot és az iratait tulajdonította el az ismeretlen tettes. A Gáspár család feje nagyon elkeseredett, és nem érti, miért okoz örömet városa lakóinak, ha keresztbe tehetnek neki.

- Szégyen és gyalázat, ami Salgótarjánban folyik! Két éve járok abba a konditerembe, és mindig is éreztem, hogy ez sokaknak szúrja a szemét. Azt azonban nem gondoltam volna, hogy feltörhetik a szekrényemet és kifoszthatnak, miközben éppen edzek. Elvitték az összes pénzemet, amit egész évben megspóroltam, hogy szép karácsonyunk lehessen, és azt is, amit a szüleimtől kaptam. Százezer forintról van szó, ami azért volt nálam, mert az edzés után szerettem volna vásárolni. A pénz az csak pénz, de sajnos elvitték az összes iratomat is, amelyek pótlása így az ünnepi időszakban rengeteg időt és energiát vesz el - mesélte az Új Ásznak Győzike, akit leginkább az háborít fel, ahogyan a rablás hírét fogadták benti gyúrós "cimborái".
- Amikor a terem látogatói meghallották, hogy kifosztottak, eléggé meglepett a reakciók többsége. Sajnos a vendégek nagy része örömmel látta a nyomoromat. Én sohasem ártottam nekik, így értetlenül állok a kárörömük előtt. Feljelentést nem is tettem, hiszen rengetegen járnak oda és lehetetlen lenne megtalálni az elkövetőt - fűzte hozzá Győzike, aki röviden üzent kirablójának.

- Kívánom a kedves idegennek, hogy legyen szép karácsonya, de legalább az irataimat adja vissza a konditerem recepcióján, a pénzt pedig használja karácsonyi ajándékra és ettől legyen boldog az új éve! - mondta meglehetősen zaklatottan Gáspár Győző.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.