Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2017. November 20. 09:41, hétfő | PR

Kétszázmilló felett az eseti megbízások

Kétszázmilló felett az eseti megbízások

Az állandó szerződéses megbízatások mellett az eseti megbízások is szépen gyarapítják a takarítási ágazatban piacvezető Jánosik és Társai Kft. bevételeit.

Míg az állandó partnereknél végzett takarítási munkák utáni bevétel évi mintegy 7 milliárd forint, az eseti megbízások értéke, idén először, meghaladta a 200 millió forintot – tájékoztatott Jánosik Lajos tulajdonos.

A több lábon álló cég fő tevékenységi köre a takarítási szolgáltatás. A megbízhatóságuknak, referenciáiknak és szakmai, műszaki felkészültségüknek köszönhetően egyre többen bízzák meg őket eseti, alkalmankénti munkavégzésre. Ez év november közepéig 486 ajánlatot tettek leendő megbízóiknak, s ennek több mint 80 százalékát nyerték el. Az eseti ajánlatkérések 95 százalékban meglévő vagy már volt partnereiktől érkeztek. Persze előfordult, hogy külső kivitelező cégek ajánlották a Jánosik Kft.-t, például építkezés utáni durva illetve úgynevezett pipere takarításra. Valamint egyre több megrendelés érkezik a weboldalukról.

Szinte az egész országot lefedve, régióként működnek munkacsoportjaik. Így lehetséges, hogy rendkívül rövid idő alatt képesek kellő létszámban takarító szakembert és a megfelelő eszközöket munkába állítani. Eseti megbízásaik között volt telekommunikációs multinacionális cég 27 ezer négyzetméteres székházának nagytakarítása, egy hétvége alatt több mint 150 dolgozó bevonásával. Ugyancsak a nagyobb és nehezebb megbízásuknak tettek eleget amikor Magyarország egyik legnagyobb gyárának külső üvegfelületét tisztították meg speciális, úgynevezett ozmózis vizes technológiával. De szerepelt a megbíások közöt több mint 15 ezer négyzetméternyi logisztikai telephely rendbetétele az ország külömböző pontjain, valamint egy nagy gyógyszergyár telephelyén is a Jánosik Kft. munkatársai takarítottak egyedi munkaruhákban és speciális tisztítószerekkel – mondta Jánosik Lajos.

Címkék: jánosi, Jánosi Kft.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 05. 09:32, péntek | PR

Mire érdemes figyelni egy kiadó üzlethelyiség bérlésekor?

Bizonyos vállalkozások számára az üzlethelyiségek abszolút alapvető szükségletet jelentenek, hiszen azokon keresztül van lehetőségük termékeik vagy szolgáltatásaik értékesítésére.

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről