Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. Augusztus 04. 16:32, péntek | Bulvár
Forrás: mti

Két évadra visszatér a Will és Grace

Két évadra visszatér a Will és Grace

Két új évad is készül a szeptemberben visszatérő Will és Grace című sorozathoz. A készítők szerint az új részek figyelmen kívül fogják hagyni a népszerű sitcom 2006-os befejezését, amely 20 évet ugrott előre az időben.

Visszatérnek a már jól ismert szereplők is, akiket ismét az Emmy-díjas Eric McCormack, Debra Messing, Sean Hayes és Megan Mullally fog alakítani. Az 1998-ban indult sorozat egy meleg ügyvédről szól, aki New York-i lakását egy barátnőjével osztja meg. A műsor sokak szerint segítette a melegek elfogadását, beemelte ábrázolásukat a populáris kultúra főáramába, jóval azelőtt, hogy az amerikai legfelsőbb bíróság elfogadta volna a melegek összeházasodásának jogát 2015-ben.

Eric McCormack szerint legfőképpen viccesek szeretnének lenni, de természetes kulturális és politikai témák is megjelennek majd a sorozatban. Debra Messing arról beszélt, hogy a transznemű, pánszexuális és queer identitással kapcsolatos kérdéseket is feszegetni fognak.

Az új részekben Will és Grace 2017-ben még mindig együtt él, közel szintén meleg barátjukhoz, Jackhez, valamint a narcisztikus és dúsgazdag Karenhez, aki Donald és Melania Trumphoz fűződő barátságával dicsekszik majd - emelte ki a Karent alakító Megan Mullally. A producer Max Mutchnick szerint ez a helyzet izgalmas lehetőséget rejt magában a különböző vélemények megszólaltatására.

A producer társával, David Kohannal együtt hangsúlyozta: azért hagyják figyelmen kívül a 2006-os befejezést - amely szerint az egymástól eltávolodott Will és Grace-t 20 évvel később felnőtt gyermekeik hozzák ismét össze -, hogy visszatérhessenek a négy karakter lényegéhez.

"Sokkal jobban hiányzott nekünk a négy karakter közötti dinamika, mint a lehetőség, hogy lássuk, milyen az életük szülőként" - mondta David Kohan.

Címkék: sorozat, will és grace

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.