Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2012. Június 07. 17:00, csütörtök | Helyi

Készülj! FRISS FESZTIVÁL most hétvégén!

Készülj!  FRISS FESZTIVÁL most hétvégén!

Első alkalommal rendezik meg Mosonmagyaróváron a Friss Fesztivált, amelynek mindhárom napjára ( június 8-9-10) ingyenes a belépés!

A szervező Aqua Kft. célja az, hogy lehetőséget biztosítson az aktív kikapcsolódásra, feltöltődésre vágyóknak. A programok között nagy szerepet kap az egészséges életmód is, hiszen ez közel áll az Aqua Kft. küldetéstudatához. Elhivatottak ugyanis annak képviselésében, hogy kiemelkedően fontos egészségünk megőrzésének szempontjából a megfelelő minőségű és mennyiségű víz fogyasztása. Éppen ezért közös csapvízivásra invitálnak mindenkit, a rendezvény nyitóakkordjaként.


Ennek folytatásaként, június 8-án együtt mozoghat mindenki Schobert Norbival, de a fitness mellett számos más mozgásforma is várja az edzeni vágyókat. A Nagy Sportágválasztón, június 8-án és 9-én több mint 20 sportágat próbálhatnak ki a látogatók. Mindezt neves edzők és sportolók mellett tehetik, mint például Pulai Imre olimpiai bajnok magyar kenus, szánkós, vagy Jónyer István világbajnok asztaliteniszező.


Nem lenne igazi a fesztivál zene nélkül! A szervezők minden korosztályra gondoltak, így a zenei fellépők között megtalálható az Ocho Macho, az Irigy Hónaljmirigy, a Magna Cum Laude, a Pannonia All Stars Ska Orchestra (PASO), a Kolompos Együttes, a Coco Loco, a Hanság Big Band és több helyi és régiós zenekar.


A Fesztivál ideje alatt, a labdarugó Európa-bajnokság mérkőzései is folyamatosan nyomon követhetők, ehhez minden feltételt biztosítanak a szervezők. Az óriáskivetítő mellett a meccsnézés elengedhetetlen feltételei a finom falatok, az pedig biztos, hogy ezen a téren is lesz miből válogatni. Mindemellett a pannonhalmi és soproni borászok finom nedűi és a hazai kézművesek egyedi portékái teszik teljessé a rendezvényt.


Mosonmagyaróvár és Szigetköz is készül a rendezvényre: több szálláshely is különleges csomagajánlatokkal várja a Friss Fesztiválra érkezőket! A Szigetköz lehetőségeinek felfedezésére buzdítanak a szervezők, ennek szellemében indították el a Friss Fesztivál Nyereményjátékot is a fesztivál Facebook oldalán, melynek díja egy két főre szóló, főúri hétvége a Héderváry Kastélyban.


További részletek:
http://www.frissfesztival.hu

http://www.facebook.com/frissfesztival

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.