Városlista
2019. április 24, szerda - György

Hírek

2018. Szeptember 14. 10:00, péntek | Helyi

Jótékonysági retro buli a hospice-házért

Jótékonysági retro buli a hospice-házért

Dévényi Tibi bácsi, DJ Zappa, DJ K-Roy szórakoztatja az egybegyűlteket abban a jótékonysági retro buliban, melyet Farkas Emőke szervez a PÉLDA Egyesülettel karöltve szeptember 15-én, szombaton az egyetem aulájában.

Az est teljes bevételét a hospice-ház javára ajánlják.

A térség első hospice-házának létrejötte mára karnyújtásnyi közelségbe került. Dr. Bodnár Mária belgyógyász régi nagy álmához kíván hozzájárulni most egy fiatal nő, aki személyesen is átélte, mit jelent elveszíteni egy szeretett családtagot daganatos betegségben.

Édesanyám korábban is küzdött már bélproblémákkal. Sajnos már csak a végstádiumban diagnosztizálták nála vastagbéldaganatot. A krónikus osztályon többször is feküdt, s ha állapota engedte, hazavittük. Akkor óriási segítség lett volna, ha működött volna a városban egy hospice-ház. Ahol magában lehetett volna ezen a nehéz úton… - meséli még ma is megtörten az édesanyját fiatalon elveszítő Emőke.


Éppen ezért gondolt egy nagyot, és eldöntötte: szervez egy jótékonysági programot a leendő hospice-ház javára, későbbi működése támogatására.

Nosztalgiával emlékeztem arra, hogy régen milyen jókat buliztunk a műviben Zappával, aki eszméletlen jó bulizenéket biztosított, táncoltunk, akár hajnalig is… Minden szám most már egy újabb emlék lett. Ezért is hívtam életre egy retro estet, melynek az egyetem aulája ad otthont. Így az est hangulatfelelőse DJ Zappa. Kell egy kis latin, ami megpezsdíti a vérünket, így a másik musicman DJ K-Roy. Összeállt a tuti retro buli csapat, hogy igazán diszkó érzés legyen. Mivel nincsen buli sztárvendég nélkül: Dévényi Tibi bácsi gondoskodik pöttyös labdájával 2 órán keresztül a tombola előtti felpörgésről. A szervezésben nagyon sokan mellém álltak. Az adományokat a Példa Egyesület a Szigetközi Gyermekekért fogadja - számolt be a főszervező, aki ezúton is várja a további tombolatárgyak felajánlását. A programot 28 pluszosként hirdetik, hiszen arra számítanak, hogy az idősebb korosztály is eljön szórakozni a régi idők emlékére.

A jegyek elővételben és a helyszínen is kaphatók, aminek ára a jótékonyság jegyében 3.500 forint.

Kapunyitás szeptember 15-én este 9 órakor, amikor beszédet mond dr. Bodnár Mária és Farkas Emőke. A nyitótáncot a Pulzus TSE vállalta. Ételről-italról az Egyetem Étterem gondoskodik.

Az esemény elérhetősége:https://www.facebook.com/events/607093632993665/

Ezek érdekelhetnek még

2019. Április 23. 12:54, kedd | Helyi

Mosonshow 2019 - Kilátásban a 2020-as makettező olimpia rendezési joga?

Április 18-án tartottak sajtótájékoztatót a XXIII. Mosonmagyaróvári Makett Kiállítás és Verseny szervezői, ahol az idei verseny aktualitásaira hívták fel a figyelmet.

2019. Április 23. 05:09, kedd | Helyi

Ismételt pályázati felhívás a 2019. évi Köznevelési Alap pályázati eljárásban

Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata 2019. évben is meghirdette a Közművelődési, Sport, Egészségvédelmi és a Köznevelési Alapokat.

2019. Április 23. 04:00, kedd | Helyi

Munkaruházat, csapatpóló - helyi igényekre szabva

Minden vállalkozás igényes megjelenéshez ma már elengedhetetlen a cég nevének és logójának megjelenítése a dolgozók munkaruházatán.

2019. Április 20. 13:49, szombat | Helyi

Gépkocsija kerekében rejtette el a kábítószert

A rendőrök elfogtak egy 31 éves férfit, akinél kábítószergyanús anyagokat találtak Mosonmagyaróváron.