Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2018. December 17. 22:55, hétfő | Helyi
Forrás: MKC SE

Jótékonysági licit TÓTH GABRIELLA ÉS BORBÉLY BÁLINT mezére

Jótékonysági licit TÓTH GABRIELLA ÉS BORBÉLY BÁLINT mezére

A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club kedden tartja karácsonyi ünnepségét, melyet követően a felnőtt csapat jótékonysági mérkőzésen lép pályára a Kispest ellen.

A találkozóra egységesen 1 000 forintért válthatóak belépőjegyek. A bevételből a mosonmagyaróvári Karolina Kórház gyermekosztályát és a háromévesen súlyos beteg Bihari Kristóf családját támogatja az MKC.

A jótékonyság jegyében most két mezt is licitre bocsájtunk. Szabó Edina és az Érd női kézilabdacsapata – masszőrünk, Tóth Ferenc közbenjárásának köszönhetően - egy Tóth Gabriella mezt ajánlott fel a jó ügy érdekében.

Emellett Borbély Bálint, a Vasas labdarúgócsapatának játékosa, Tóth Gabriella párja is felajánlott egy a teljes csapat által aláírt mezt. Az NB II góllövőlistáját vezető Balajti Ádám szignója mellett a mezen megtalálható többek között Birtalan Botond, Szivacski Donát, Talabér Attila és a felajánló Borbély Bálint aláírása is.

A mezek kikiáltási ára: egyenként 20 000 forint

Az árverés december 18-án, 16 órakor zárul.

Licitálni e-mailben és facebookon is lehet. E-mail cím: mkcsajto@gmail.com

Kérjük minden esetben jelezzék, hogy melyik mezre tesznek ajánlatot! A két mezből befolyt összeget fele-fele arányban a kórház gyermekosztálya és Bihari Kristóf családja kapja.

Mindenki kedvencének, Tóth Ferinek nagyon köszönjük a segítséget és a közreműködést a mezekkel kapcsolatban.

Fogjuk össze a jó ügy érdekében! Ha tehetik, licitáljanak a mezekre!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.

2024. Április 09. 10:56, kedd | Helyi

Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása workshop

A Néprajzi Múzeum Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása című workshopján vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtár rendezvénytermében április 17-én, szerdán 16 órától.

2024. Április 09. 10:51, kedd | Helyi

Felhívás szavazatszámláló bizottságba történő jelentkezésre

Még egy napig, április 10-ig lehet jelentkezni a szavazatszámláló bizottságba.