Városlista
2018. november 13, kedd - Szilvia

Hírek

2016. November 07. 08:00, hétfő | Helyi sport
Forrás: MKCSE

Jó kezdés után hatgólos vereség

Jó kezdés után hatgólos vereség

Az első fordulóból elhalasztott mérkőzés várt a Mosonmagyaróvári Kézilabda Clubra november első hétvégéjén.

Az MKC szempontjából remekül indult a találkozó, Kiss és Hajtai góljaival, valamint Lakatos büntetőjével negyed óra után kettővel vezetett a vendég csapat. Az álom és a vezetés azonban nem sokáig tartott, a fehérváriak Pelczéder két találatával egyenlítettek, majd a vezetést is átvették. A félidőre már négygólos fórt dolgoztak ki a hazaiak, 10-6.

A szünet utáni percekben ezt ez előnyt gyorsan meg is duplázta a fehérvári csapat, így a 35. minutumban már 14-6-ot mutatott az eredményjelző. A folytatás is hasonlóra sikerült, igaz azért már az MKC-s hölgyek is betaláltak a kapuba. Gerháth, Hajtai sőt még Stojak is faragott a hátrányból, ám a magabiztos hazai vezetés sajnos nem forgott veszélyben. Végül 23-17-re maradtak alul a mosonmagyaróváriak a Fehérvárral szemben.

Varga József az MKC vezetőedzője: Hiába sikerült kialakítanunk több helyzetet is, a befejezés rendre pontatlan volt, ez pedig el is döntötte a mérkőzést.

NB I. 1. forduló

Alba Fehérvár KC - Mosonmagyaróvári Kézilabda Club 23–17 (10–6)

Mosonszolnok, 600 néző

Jv.: Felhő, Öcsi

Fehérvár: Herr. – Hajduch 2, Gjorgjijevska, Tilinger 2, Piedade, Mendy 4, Pelczéder 3. Csere: Sipeki (kapus), Bandelier 4, Lavko 5 (1), Májer 1, Kazai 2, Boldizsár, Ishitate. Vezetőedző: Deli Rita

MKC: Szemerey – Katona, Dombi 1, Csala 1, Gyimesi, Bouti 2, Hajtai 5 (2). Csere: Stojak 1 (kapus), Kiss 2, Lakatos 1 (1), Gerháth 3, Bardi, Töpfner 1. Vezetőedző: Varga József

Kiállítások: 4 perc, ill. 4 perc

Hétméteresek: 1/1, ill. 5/3

Folytatás november 11-én 18 órától újra idegenben, az MTK otthonában.

Ezek érdekelhetnek még

2018. November 13. 18:08, kedd | Belföld

Budapestre tartó gépen verekedett össze két lett férfi

Garázdaság miatt jogerősen pénzbüntetésre ítélt a bíróság két lett állampolgárságú férfit, mert másfél hete ittasan összeverekedtek egy Londonból Budapestre tartó repülőgépen

2018. November 13. 17:01, kedd | Életmód

Egyre gyakoribb a szívroham a fiatal nők körében

Az egykoron idős férfiak betegségének tartott szívroham egyre gyakrabban fordul elő fiatal emberek, különösen nők körében amerikai kutatók szerint.

2018. November 13. 15:35, kedd | Belföld

Guido és Maurizio De Angelis-koncert lesz Budapesten Terence Hillel és Kabir Bedivel

Guido és Maurizio De Angelis ad koncertet február 16-án a Papp Lász Budapest Sportarénában, ahol sztárvendégként fellép Terence Hill és Kabir Bedi is.

2018. November 13. 14:30, kedd | Belföld

Többfelé megint romlott a levegő minősége

Több településen romlott a levegő minősége, öt városban ismét egészségtelennek minősítették a levegőt a szálló por (PM10) magas koncentrációja miatt.