Városlista
2018. október 15, hétfő - Teréz

Hírek

2018. Augusztus 26. 00:00, vasárnap | Helyi

JELENTKEZZ! Vármegye Hangja - tehetségkutató verseny

JELENTKEZZ! Vármegye Hangja - tehetségkutató verseny

Idén is megrendezésre kerül a Szigetköz ízei, Vármegye borai Fesztivál szervezésén belül a Vármegye Hangja tehetségkutató verseny

A verseny 2 fordulóból, elődöntőből és döntőből áll. A döntőbe csak a zsűri által kiválasztott versenyzők kerülnek be. Az elődöntő nyílt pontozással zajlik le, majd ennek végén a zsűri kihirdeti a 2. fordulóba jutottak névsorát. A döntőben a zsűri szintén nyílt pontozást alkalmaz, de tanácsokkal és bírálattal is ellátja a versenyzőket.

Fontos! A választott dalok hossza, fordulónként ne haladja meg a 4 percet!

A nevezés módjai:

  1. ONLINE:

A Szigetköz ízei, Vármegye borai Fesztivál Facebook oldalán üzenetben. Küldd el az adataidat (név, születési év, lakcím, telefonszám, e-mail cím, választott 2 dal megnevezése)!
A nevezési díjat add fel postai rózsaszín csekken, a megjegyzés rovatban tűntesd fel: "Vármegye Hangja"!

2. SZEMÉLYESEN:

Személyes jelentkezés is lehetséges, a GABEN Étterem és Borbárban, a jelentkezési lap kitöltésével és a nevezési díj helyszíni befizetésével.

NEVEZÉSI/JELENTKEZÉSI CÍM:
Vármegye Hangja 2018. - Old Top Bt.
9200 Mosonmagyaróvár, Szent László tér 4.

NEVEZÉSI DÍJ: 2.000,- Forint / fő

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2018. augusztus 17. (péntek)

Minden jelentkezővel szeptember 2-áig telefonon felvesszük a kapcsolatot. Amennyiben ez nem történik meg, kérünk, keressetek fel bennünket!

Zenei alapok követelményei: FB oldalunkra üzenetben kell elküldeni, MP3 vagy AUDIO fájlformátumban. A fájl elvezése: jelentkező neve+ a dal sorszáma ( első vagy második forduló)

A versenyen való részvételt minden versenyző önként vállalja, az esetlegesen előrelátható távolmaradás a versenytől nem a szervezők felelőssége. Ennek értelmében a befizetett nevezési díjakat nem áll módunkban visszafizetni. A jelentkezők adatait a törvényben meghatározott módon harmadik félnek nem adjuk ki.

Jelentkezz te is, mutasd meg a tehetséged és légy te a 2018-as évben a Vármegye Hangja!

Ezek érdekelhetnek még

2018. Október 15. 00:00, hétfő | Helyi

Felhívás 56-os Kaszinóra

A Hunyadi Mátyás Diákmozgalomért Alapítvány a hagyományokhoz híven idén is történelmi vetélkedőt szervez az 1956-os forradalom emlékére általános és középiskolásoknak. A játékra 3 fős csapatokat várnak.

2018. Október 15. 00:00, hétfő | Helyi

Példa értékű a város civil összefogása

Tizenkilenc éve, hogy október első szombatján mosonmagyaróvári civil szervezetek veszik birtokba a Flesch Károly Kulturális Központ auláját.

2018. Október 15. 00:00, hétfő | Helyi

Kerekasztal a közétkeztetésről - képgalériával

A közétkeztetésben érintett szakemberek találkoztak a napokban a Széchenyi István Egyetem Mezőgazdasági és Élelmiszertudományi Karán az akadémia, a Példa Egyesület a Szigetköz Szatyor szervezésében.

2018. Október 14. 20:00, vasárnap | Helyi

WHC Kft. munkatársakat keres

AUSZTRIAI MUNKAVÉGZÉSRE késes tapasztalattal rendelkező hentes-segédeket, hosszútávra.