Városlista
2018. december 10, hétfő - Judit

Hírek

2018. Augusztus 26. 00:00, vasárnap | Helyi

JELENTKEZZ! Vármegye Hangja - tehetségkutató verseny

JELENTKEZZ! Vármegye Hangja - tehetségkutató verseny

Idén is megrendezésre kerül a Szigetköz ízei, Vármegye borai Fesztivál szervezésén belül a Vármegye Hangja tehetségkutató verseny

A verseny 2 fordulóból, elődöntőből és döntőből áll. A döntőbe csak a zsűri által kiválasztott versenyzők kerülnek be. Az elődöntő nyílt pontozással zajlik le, majd ennek végén a zsűri kihirdeti a 2. fordulóba jutottak névsorát. A döntőben a zsűri szintén nyílt pontozást alkalmaz, de tanácsokkal és bírálattal is ellátja a versenyzőket.

Fontos! A választott dalok hossza, fordulónként ne haladja meg a 4 percet!

A nevezés módjai:

  1. ONLINE:

A Szigetköz ízei, Vármegye borai Fesztivál Facebook oldalán üzenetben. Küldd el az adataidat (név, születési év, lakcím, telefonszám, e-mail cím, választott 2 dal megnevezése)!
A nevezési díjat add fel postai rózsaszín csekken, a megjegyzés rovatban tűntesd fel: "Vármegye Hangja"!

2. SZEMÉLYESEN:

Személyes jelentkezés is lehetséges, a GABEN Étterem és Borbárban, a jelentkezési lap kitöltésével és a nevezési díj helyszíni befizetésével.

NEVEZÉSI/JELENTKEZÉSI CÍM:
Vármegye Hangja 2018. - Old Top Bt.
9200 Mosonmagyaróvár, Szent László tér 4.

NEVEZÉSI DÍJ: 2.000,- Forint / fő

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2018. augusztus 17. (péntek)

Minden jelentkezővel szeptember 2-áig telefonon felvesszük a kapcsolatot. Amennyiben ez nem történik meg, kérünk, keressetek fel bennünket!

Zenei alapok követelményei: FB oldalunkra üzenetben kell elküldeni, MP3 vagy AUDIO fájlformátumban. A fájl elvezése: jelentkező neve+ a dal sorszáma ( első vagy második forduló)

A versenyen való részvételt minden versenyző önként vállalja, az esetlegesen előrelátható távolmaradás a versenytől nem a szervezők felelőssége. Ennek értelmében a befizetett nevezési díjakat nem áll módunkban visszafizetni. A jelentkezők adatait a törvényben meghatározott módon harmadik félnek nem adjuk ki.

Jelentkezz te is, mutasd meg a tehetséged és légy te a 2018-as évben a Vármegye Hangja!

Ezek érdekelhetnek még

2018. December 07. 07:22, péntek | Helyi

Legyen biztonságban Advent idején is

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya néhány tanáccsal igyekszik segíteni, hogy az ünnepi készülődés során ne váljanak bűncselekmények áldozataivá. Kérjük fogadják meg javaslatainkat!

2018. December 07. 07:00, péntek | Helyi

WHC Kft. munkatársakat keres

A WHC Kft. munkatársakat keres kiemelt bérezéssel, könnyű és nehéz fizikai munkára, több műszakos munkarendbe, hosszútávra! Pályakezdők jelentkezését is várják!

2018. December 06. 19:49, csütörtök | Helyi

Lebuktak az orvhalászok

A rendőrök orvhalászat vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt fogtak el három Mosonmagyaróvár-környéki férfit.

2018. December 06. 19:44, csütörtök | Helyi

Legyünk biztonságban advent idején is

A múlt hétvégén megkezdődött a négy héten át tartó adventi időszak. Ilyenkor a hagyományoknak megfelelően sok otthonban gyújtják meg az adventi koszorú gyertyáit.