Városlista
2019. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2019. Március 12. 23:42, kedd | Helyi
Forrás: Mosonmagyaróvár város jegyzője

Javaslattételi felhívás

Javaslattételi felhívás

Javaslattételi felhívás ” Mosonmagyaróvár Város Kiváló Tanára, Tanítója, Óvónője” díj és „Mosonmagyaróvár Város Kiváló Egyetemi Oktatója„ díj adományozására

Mosonmagyaróvár város Önkormányzata a városi pedagógusnapon „Mosonmagyaróvár Város Kiváló Tanára, Tanítója, Óvónője” díjat adományoz és 2017. óta „Mosonmagyaróvár Város Kiváló Egyetemi Oktatója „díj átadására is sor kerül e jeles napon.

A „Mosonmagyaróvár Város Kiváló Tanára, Tanítója, Óvónője” díj annak a személynek adható, aki legalább 10 éve a város oktatási-nevelési intézményeiben tevékenykedik és hosszabb időszak alatt kiemelkedő munkásságot folytat.
A díjból évente kategóriánként (középiskolai tanár, általános iskolai tanár, tanító, óvónő) egy-egy adható.

A „Mosonmagyaróvár Város Kiváló Egyetemi Oktatója„ díj annak az egyetemi oktatónak adható, aki legalább 10 éve a Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszer-tudományi Karának vagy jogelődjének oktatója, kutatója és kiemelkedő munkásságot folytat az egyetemi oktatásban és kutatásban, továbbá annak a személynek, aki a Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Karhoz vagy annak jogelődjéhez szorosan kapcsolódva – legalább 10 éve – oktatási-kutatási feladatokat végez. A díjból évente egy adható.
A díj adományozására beérkező javaslatokat a Társadalmi Kapcsolatok Bizottság bírálja el, és dönt a képviselő-testület elé terjesztendő személyekről.

Az elismerésre javaslatot a következő személyek tehetnek:


„Mosonmagyaróvár Város Kiváló Tanára, Tanítója, Óvónője” díj esetében:

az önálló oktatási, nevelési intézmények vezetői, az érdekvédelmi szervezetek támogató véleményezésével,
az önkormányzati képviselő,
a társadalmi és civil szervezetek,
a város polgármestere
az állami fenntartó képviselője


„Mosonmagyaróvár Város Kiváló Egyetemi Oktatója” esetében:

a Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszer-tudományi Karának vagy jogelődjének oktatója, kutatója, a Kari Tanács jóváhagyásával
A javaslatokat 2019. április 15-ig kell megküldeni Mosonmagyaróvár Város Polgármesterének címezve (9200 Mosonmagyaróvár, Fő u. 11.). A részletes javaslatnak tartalmaznia kell az ajánlott személy pontos adatait, valamint az adományozás alapjául szolgáló tevékenység leírását. Díj egy személy életében, tevékenysége során egy alkalommal adományozható. Díjazásban csak élő személy részesülhet.


A díj adományozásával kapcsolatosan további tájékoztatást Fehérné dr. Bodó Mariann, Mosonmagyaróvár város Jegyzője nyújt az 577-806-os telefonszámon.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Május 20. 17:44, hétfő | Helyi

Tudunk egy jó programot szombatra

Játékos pecsétgyűjtős természetjárás a Bakony szívében.

2019. Május 20. 17:41, hétfő | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet.

2019. Május 20. 17:28, hétfő | Helyi

Szépen zárta a bajnokságot az MKC csapata

Szombaton a „Bicón” megtartott szurkolói ankéton beszélgettünk Bognár Róberttel, aki mindig nagyon szerény és csendes. - olcvashatjuk az MKC Se honlapján

2019. Május 20. 17:15, hétfő | Helyi

Véradás Mosonmagyaróváron

2019 Május 28-án várják az önkéntes véradókat Mosonmagyaróváron