Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2017. Augusztus 13. 00:00, vasárnap | Helyi önkormányzati
Forrás: Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata

Javaslattételi felhívás

Javaslattételi felhívás

Mosonmagyaróvár Város Kiváló Szociális Dolgozója díj és Önkéntes Szociális Munkáért elismerő oklevél adományozására

Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata 2010. óta adományoz „Mosonmagyaróvár Város Kiváló Szociális Dolgozója” díjat és immár negyedik éve „Önkéntes Szociális Munkáért” járó elismerő oklevelet. Ismét eljött az idő, és javaslatot lehet tenni az idei évi kitüntetettre.

„Mosonmagyaróvár Város Kiváló Szociális Dolgozója” díj annak a Mosonmagyaróvár város szociális intézményeinél, illetve az önkormányzattal szerződésben lévő társaságoknál, társulás működtetésében lévő intézményekben dolgozónak adható, aki legalább 10 éve a városban tevékenykedik és hosszú ideje kiemelkedő szociális munkát végez.

Elismerésre javasolhatók azok a magánszemélyek, akik legalább 5 éve kimagasló önkéntes szociális munkát végeznek a városban. A javasolt magánszemélyek „Önkéntes Szociális Munkáért” elismerő oklevéllel jutalmazhatók.

„Mosonmagyaróvár Város Kiváló Szociális Dolgozója” díjra javaslatot tehet: intézményi dolgozók esetén az intézmények vezetői; az önkormányzati társulás vezetői az érdekvédelmi képviseletek véleményének kikérésével; önkormányzati képviselők; a város polgármestere.
„Önkéntes Szociális Munkáért” elismerő oklevél esetében: társadalmi és civil szervezetek; önkormányzati képviselők; a város polgármestere.

A díjazásra irányuló javaslatokat a Szociális és Esélyegyenlőségi Bizottság bírálja el és dönt a képviselő-testület elé terjesztendő személyekről.

A kitüntető díjban évente egy személy részesíthető, az „Önkéntes Szociális Munkáért” elismerő oklevéllel 3 magánszemély jutalmazható.

A díj, valamint az elismerő oklevelek 2017. november 10-én, a Városi Szociális Munka Napján kerülnek átadásra.

A javaslatokat 2017. szeptember 4-ig kell megküldeni Mosonmagyaróvár Város Polgármesterének címezve (9200 Mosonmagyaróvár, Fő u. 11.). A részletes javaslatnak tartalmaznia kell az ajánlott személy pontos adatait, valamint az adományozás alapjául szolgáló tevékenység leírását.

A díj és az elismerő oklevél adományozásával kapcsolatosan további tájékoztatást Vámos Márta egészségügyi koordinátor nyújt a 06-96/577-818-as telefonszámon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 24. 07:51, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks jutott elsőként a döntőbe

A bajnokságban harmadik helyezett Paksi FC jutott elsőként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, miután kedden hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a vendég Kisvárdát.