Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2017. Május 11. 05:47, csütörtök | Helyi önkormányzati
Forrás: Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata

Javaslattételi felhívás

Javaslattételi felhívás

Mosonmagyaróvár Város Önkormányzat Képviselő-testülete az idei évben is odaítéli a \"Mosonmagyaróvár Város Kiváló Egészségügyi Dolgozója\" díjat.

A díj annak a város egészségügyi intézménynek, illetve az önkormányzattal szerződésben lévő társaság dolgozójának adható, aki legalább 10 éve a város egészségügyi ellátása területén tevékenykedik és hosszabb időszak óta kiemelkedő munkásságot folytat.
A díj adományozására beérkező javaslatokat a Szociális és Esélyegyenlőségi Bizottság bírálja el és dönt a Képviselő-testület elé terjesztendő személyekről.

A díj évente három személy részére adományozható.

A díj átadására a városban rendezett Semmelweis napi ünnepség keretében kerül sor.

Javaslatot tehetnek a következő személyek:
- intézményi dolgozók esetén az intézmények vezetői, az érdekvédelmi képviseletek véleményének kikérésével,
- az önkormányzattal szerződésben lévő társaság képviselője,
- az önkormányzati képviselő,
- a város polgármestere.

A javaslatokat írásban, 2017. május 15. 16.00 óráig beérkezőleg kell megküldeni Mosonmagyaróvár Város Polgármesterének címezve (9200 Mosonmagyaróvár, Fő u. 11.).
A részletes javaslatnak tartalmaznia kell az ajánlott személy pontos adatait, valamint az adományozás alapjául szolgáló tevékenység leírását.

A díj adományozásával kapcsolatosan további tájékoztatást Márkus Erika egészségügyi koordinátor nyújt az 577-818-as telefonszámon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.