Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2015. Október 08. 11:28, csütörtök | Helyi
Forrás: Saját

Ismét véradást szervezett a Rotaract

Ismét véradást szervezett a Rotaract

Október 7-én ismételten megrendezésre került a már- már hagyománynak mondható őszi véradás.

A szervezésben és lebonyolításban kulcsfontosságú szerepet vállalt a Magyar Vöröskereszt területi szervezete, a Nyugat- magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kara, valamint a Rotaract Club helyi szervezete.



Mint azt mindannyian jól tudjuk, a hazai vérkészletek folyamatos utánpótlása létfontosságú feladat. Egy évben kétszer (tavasszal és ősszel) a városi véradástól függetlenül megrendezik egyetemi keretek között is az eseményt. Így adott a lehetőség a diákság számára, hogy akár két egyetemi előadás között ők is részesei lehessenek e nemes cselekedetnek.



A tegnapi napon közel 50 lelkes véradó jelent meg a Cserháti Sándor Kollégiumban véradási szándékkal, a hallgatók és egyetemi oktatók mellett a városi lakosság is képviseltette magát.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.

2024. Április 09. 10:56, kedd | Helyi

Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása workshop

A Néprajzi Múzeum Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása című workshopján vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtár rendezvénytermében április 17-én, szerdán 16 órától.

2024. Április 09. 10:51, kedd | Helyi

Felhívás szavazatszámláló bizottságba történő jelentkezésre

Még egy napig, április 10-ig lehet jelentkezni a szavazatszámláló bizottságba.