Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2012. Június 03. 00:00, vasárnap | Helyi
Forrás: saját

InfoMóvár Vállalkozói Fórum III. - Gyakorlati képzés

InfoMóvár Vállalkozói Fórum III. - Gyakorlati képzés

Június 7-én újra várjuk a vállalkozókat és a cégek képviselőit egy közös eszmecserére. Téma ezúttal a Facebook Time-line lesz, melynek újdonságait a gyakorlatban is megmutatjuk.

Helyszín: Főherceg Vendégház, Mosonmagyaróvár Deák tér

Képzés díja: 2.500 Ft

Munkafüzet és Facebook tanulmány minden résztvevő számára!

Részletek a tanulmányból:

Közösségi marketing - Kinek ajánlott, mire használjuk?

A Facebook 2004-ben indult útjára, alapítója Mark Zuckerberg – akkor 19 éves - harvardi egyetemista. Eredetileg az oldal a Thefacebook.com címen volt elérhető, az alap ötlet pedig az volt hogy az amerikai egyetemek által publikált évkönyvek (face book) online változata legyen. 2006-ra tulajdonképpen az egész világ csatlakozhatott ehhez a rendszerhez ha birtokában volt egy érvényes e-mail címnek. 2011 májusában a Facebook több mint 685 millió felhasználót tart számon (amelyből több mint 550 millió aktív) és ezzel a legnagyobb online közösség. Ebből Magyarországon 3 millió kettőszázezernél is több felhasználó érhető el. ...

Facebook: privát profil vagy üzleti oldal
Mi a különbség?

Erre a kérdésre ma már egyre többen tudják a választ. Rendszerint saját hibáikból kifolyólag.
Mit is jelentenek a kifejezések?
 Privát profil: a Facebook magánszemélyként való használata. Például XY Kft. vezetője, Kis Pistaként regisztrál be az oldalra, majd kezd el ezen a néven reklámokat, akciókat közölni az XY Kft.-ről. Ismerősei száma folyamatosan növekedhetnek, hiszen Kis Pistát – és valószínűleg a cégét is – sokan ismerik. Barátok, szomszédok, régi munka- és osztálytársak, stb. Visszajelölésük azonban nem feltétlenül a cégnek, sokkal inkább a magánszemélynek szólnak. Így a cégről közölt aktualitások sikere is erősen megkérdőjelezhető.
 Üzleti oldal: a Facebook cégként való használata. Itt már nem ismerősökről beszélünk, hanem rajongókról, akik termékünk vagy szolgáltatásunk kedvelői.
...

A Facebook Time-line felépítése

Hogyan néznek ki az új Facebook oldalak? Mire és hogyan tudjuk használni a Facebook új, Timeline megjelenését? Hogyan lehet ez jó a cégeknek?
A Facebook a Timeline bevezetését nem csak a személyes profilokon, hanem a céges oldalakon is megteszi, ahogyan ez várható volt.
Nézzük meg, miből áll egy Timeline oldal a Facebookon és mit hogyan tud használni, ill. beállítani. ...

A tanulmányt belső használatra készítettük - kereskedelmi forgalomba nem kerül -, melyet minden vállalkozó számára ingyenesen elküldünk, amennyiben ezt a kérését jelzi felénk az info@infomovar.hu e-mail címen!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.