Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. Január 13. 14:42, péntek | Bulvár
Forrás: Stop.hu/Új Ász

Indul az új show - az RTL már csak Stohl Andrásra vár?

Indul az új show - az RTL már csak Stohl Andrásra vár?

Az már szinte biztos, hogy az RTL Klub újabb alcsatornát indít RTL 2 néven, azt azonban még homály fedi, hogy mikor és milyen produkciókat tűz majd képernyőre.

Konkrétumokról egyelőre nem szól a fáma, azonban szárnyra kapott a pletyka, miszerint a Szombat esti láz ismét látható lesz a képernyőn.

Csonka András remekül alakított a villában a rögtönzött Szombat esti láz műsorvezetőjeként, ezért kézenfekvő lenne a továbbiakban is vele dolgozni.

- Mivel az RTL Klub még a műsor indulását sem jelentette be hivatalosan, konkrétumokkal én sem tudok szolgálni - kezdte az Új Ásznak Csonka András. - Életem egyik meghatározó eseménye volt, amikor 2006-ban Keleti Andreával megnyertük a táncversenyt. Mellesleg ki lenne az a bolond, aki nem vállalná el, ha felajánlanák neki ezt a szerepet - titokzatoskodott a színész.
A táncos műsor házigazdájának azonban elsősorban Stohl Andrást emlegetik, hiszen körülbelül a csatorna indulásával egyidejűleg szabadul a börtönből. Mivel a továbbiakban is számít az RTL Klub a színészre, szinte kézenfekvő választás lenne a műsorvezetői szerepre. Stohl András ügyvédje, dr. Ruttner György véleménye szerint is egy nagy volumenű, élő show-ban állná meg ügyfele legjobban a helyét.

- Egy ilyesfajta műsor nagyon speciális adottságot igényel, és nem sokan vannak, akik ezt tudják - nyilatkozta korábban a napilapnak az ügyvéd.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.