Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Február 16. 21:12, péntek | Helyi
Forrás: mkcse.hu

Huszonhét gólos siker a Csurgó ellen

Huszonhét gólos siker a Csurgó ellen

A bajnokság 16. fordulójában a listavezető EU-FIRE Mosonmagyaróvár a tabella tizenkettedik helyén álló Csurgót fogadta.

Bognár Róbert ezen a találkozón sem számíthatott Hegedüs Dorottyára, Csala Anitára és Bízik Boglárkára, de egy új játékosra már igen. A Szombathelyről érkező Ivanics Dóra ezen a találkozón debütált az MKC-ban.

Szép számú közönség előtt léphettek pályára a csapatok, és ezt a hazaiak jó játékkal hálálták meg. A Mosonmagyaróvár az első félidőben földbe döngölte ellenfelét. Az óvári védelem remekül zárt és Scholtz Andrea is jól védett, elől pedig futószalagon jöttek a gólok.

A Csurgó a játék minden elemében elmaradt a Mosonmagyaróvártól, nem csoda, hogy első félidő 24-4-es hazai előnnyel zárult. A játék képe a folytatásban sem változott számottevően. Az óvári előny tovább nőtt, igaz a védekezés már nem volt tökéletes.

Hazai oldalon többen is jól szálltak be a játékba, így például a két szélső Töpfner Alexandra és Tóth Melinda is meggyőzően teljesített. Az EU-FIRE Mosonmagyaróvár végül sima, 42-15-ös győzelmet aratott és továbbra is vezeti az NB I/B Nyugati csoportját.

EU-FIRE Mosonmagyaróvár – Csurgói NKC 42-15 (24-4)

Mosonmagyaróvár, UFM Aréna, 850 néző

Jv.: Babity, Balogh

MKC: SCHOLTZ – KOVACSICZ 6, Gyimesi 2, Horváth B. 4, Farkas 2, Kopecz 3, Hajtai 3. Csere: Dányi (kapus) Tilinger 4 (2), Ivanics 1, Bardi 1, TÖPFNER 4, TÓTH M. 5, Lozsi 3, Bízik R 4 (1). Vezetőedző: Bognár Róbert

Csurgó: Kiss O. - Szeder, Ilyés 3, Vágó, Szandai 2 (1), Áy 2, Molnár B. Csere: Tóth I., Telkes (kapusok), Raczkó, Mihályi 6, Szijártó 1 (1), Füstös 1, Cserpán. Vezetőedző: Molnár Ferenc

Kiállítások: 8 perc ill. 4 perc

Hétméteresek: 3/3 ill. 3/2

Bognár Róbert, az EU-FIRE Mosonmagyaróvár vezetőedzője: „Az első félidő nagyon tetszett. A lányok élvezték a játékot és küzdöttek egymásért. Szenzációs volt a védekezésünk, Scholtz Andrea remekül védett és támadásban is kihasználtuk az ellenfél hibáit. A második félidőben több lehetőséget adtam az új igazolásunk Ivanics Dórának és a fiatal Szalai Zsuzsannának, ezért is hasznos volt ez a mérkőzés. Jó felfogásban játszottunk. Mi az ilyen jellegű találkozókon is odatesszük magunkat, így pedig a rangadókon is élesebbek leszünk.”

Hajrá MKC!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.

2024. Április 09. 10:56, kedd | Helyi

Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása workshop

A Néprajzi Múzeum Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása című workshopján vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtár rendezvénytermében április 17-én, szerdán 16 órától.

2024. Április 09. 10:51, kedd | Helyi

Felhívás szavazatszámláló bizottságba történő jelentkezésre

Még egy napig, április 10-ig lehet jelentkezni a szavazatszámláló bizottságba.