Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2017. Szeptember 18. 07:29, hétfő | Kék hírek
Forrás: mti

Holttestet találtak Budapesten, emberölés miatt nyomoz a rendőrség

Holttestet találtak Budapesten, emberölés miatt nyomoz a rendőrség

Holtan találtak egy 58 éves nőt egy IX. kerületi épületben vasárnap, emberölés gyanúja miatt rendeltek el nyomozást - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a honlapján.

A police.hu-n közölték: a rendőrségre reggel érkezett bejelentés arról, hogy holtan találtak egy 58 éves nőt a főváros IX. kerületében, egy Gyáli úti épület lépcsőházában.

A rendőrök a helyszíni szemlén nem tudták kizárni az idegenkezűséget, ezért emberölés bűntettének gyanúja miatt rendeltek el nyomozást ismeretlen tettes ellen.
A rendőrség később közölte, hogy a nyomozók a bűncselekménnyel összefüggésben elfogták az 59 éves P. Árpádot, akit emberölés bűntett miatt gyanúsítottként hallgattak ki.

Az életvédelmi nyomozók a férfit őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.