Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2017. Január 20. 06:00, péntek | Helyi sport
Forrás: MKCSE

Hivatalos közlemény a Kispest - MKC SE mérkőzésen történt atrocitásról

Hivatalos közlemény a Kispest - MKC SE mérkőzésen történt atrocitásról

A mosonmagyaróvári szurkolókat a 2017. január 15-én, Budapesten megrendezett ELIOS Kispest NKK - MKCSE mérkőzés után a szurkolói busz közelében atrocitás érte.

Egyik szurkolónkat tettlegesen bántalmazták, melynek következtében nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. Az esetet nem hagytuk szó nélkül és az ELIOS Kispest NKK vezetőivel egyeztetve, az ELIOS Kispest NKK vezetői hivatalos eljárást kezdeményeztek.

A mérkőzések körül történő szabálytalanságokért minden esetben a rendező fél felelős. A történtek mellett az MKCSE vezetősége nem kíván szó nélkül elmenni, mert feladatának érzi a mosonmagyaróvári szurkolókat ért atrocitásokkal szemben fellépni és minden megtenni, hogy a jövőben hasonló eset ne fordulhasson elő. Sem idegenbeli, sem a hazai mérkőzéseken!

Szurkolónknak az egész Klub nevében gyors felépülést kívánunk és reméljük, mihamarabb a viszontlátjuk mind a hazai, mind az idegenbeli mérkőzéseinken!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.