Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2013. Szeptember 06. 14:32, péntek | Bulvár
Forrás: Új Ász Online

Hihetetlen! Megolvasztotta a nap sugara a parkoló autót

Hihetetlen! Megolvasztotta a nap sugara a parkoló autót

Ilyet még nem láttál, megolvadt a Jaguar.

Elképesztő eset történt Londonban, a 200 millió fontból (70 milliárd forintból) megépített felhőkarcoló ablakai pont az egyik közeli utcára fókuszálják a nap sugarait. Szóval nem érdemes oda parkolni, különben így járhatunk.

Martin Lindsay esetéből sokan fognak tanulni, ő ugyanis éppen a fent említett helyen hagyta Jaguarját és mikor két óra múlva visszatért megdöbbenve látta, hogy a "Walkie -Talkie" néven becézett épület megolvasztotta autója több részét is. A legnagyobb kár a C-oszlopban és a tükörben keletkezett.

A tulajdonos épp az autójához sétált mikor meglátta, hogy egy fotós közelről fényképezi azt, és megkérdezte: "Mi történik itt?". Erre a fotós rávilágított témája tárgyára. Mr.Lindsay nem volt túl boldog, hogy így kerül be a hírekbe.

Martin természetesen megkereste a kellemetlen eseményért felelős épület tulajdonosait, akik elmondták, hogy tudnak a problémáról és vizsgálat alatt van az ügy. Az autóban keletkezett 946 fontos (334 ezer forintos) kárt pedig szó nélkül megtérítették. Amíg el nem hárítják a problémát, London városának vezetése felfüggesztette annak a három parkolóhelynek a használatát, ahová visszatükröződik a napfény.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.