Városlista
2018. október 24, szerda - Salamon

Hírek

2018. Szeptember 19. 00:00, szerda | Helyi

Halászléosztásból adomány a hospice-háznak

Halászléosztásból adomány a hospice-háznak

A Szent István Napok keretében hagyományosan minden évben megfőzik Szigetköz legnagyobb halászlevét is.

Mosonmagyaróvár önkormányzata finanszírozásában, a helyi Rotary és Lions klubok közreműködésével osztották a finomságot, melynek bevételét a hospice-ház javára ajánlották. Az adományt a napokban adták át dr. Bodnár Máriának.

Az idei Szent István Napokon óriáskondérból mintegy kétezer adag halászlét kínáltak, amelyet jelképes összegért bárki megkóstolhatott. Ezúttal egy helyi étterem vállalta fel a nem kis feladatot.


Az augusztus 20-ai finomságot a mosonmagyaróvári önkormányzat támogatta, a helyi Rotary- és Lions-klubokkal együttműködve.


A halászléosztásból befolyó 500.000 forintot ezúttal a várhatóan decemberben megnyíló hospice-ház javára ajánlották fel.


Árvay István mosonmagyaróvári polgármester, dr. Galgóczy Béla, a Rotary Club Mosonmagyaróvár elnöke és Hernádi Sándor, a Lions-klub tagja a napokban adta át jelképesen az adományt dr. Bodnár Máriának, a hospice-ház megálmodójának.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Október 23. 10:14, kedd | Helyi

In Memoriam 1956

Városi megemlékezések az 1956-os forradalom és szabadság harc emlékére.

2018. Október 22. 00:00, hétfő | Helyi

Hulladékszállítás a hosszú hétvégéken

Az elkövetkező időszakban két pihenőnapos hétvége is követi egymást.

2018. Október 22. 00:00, hétfő | Helyi

Meghívó: Obeliszk-avatás

A SZIE Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kara tisztelettel meghívja Mosonmagyaróvár érdeklődő és a Kar életét figyelemmel kísérő polgárait az Akadémia épülete előtti obeliszk avatására.

2018. Október 21. 21:00, vasárnap | Helyi

WHC Kft. munkatársakat keres

A WHC Kft. munkatársakat keres kiemelt bérezéssel, könnyű és nehéz fizikai munkára, több műszakos munkarendbe, hosszútávra! Pályakezdők jelentkezését is várják!