Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2017. Augusztus 10. 03:00, csütörtök | Helyi sport
Forrás: MKCSE

Győzelem után döntetlen

Győzelem után döntetlen

Dupla edzőmeccsel nyitott a Mosonmagyaróvár.

Sok néző előtt és edzőmeccseken ritkán tapasztalható remek hangulatban lépett pályára a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club és a Kispest. A délelőtti találkozót nem kezdte jól Bognár Róbert csapata, de úgy látszott a játékosok tanultak ebből. A hazaiak végig domináltak az első játékrészben, a szünetben 10-8-ra vezetett az MKC.

A második játékrészre egy összeszedettebb Kispest futott ki. A vendégek folyamatosan csökkentették a hátrányukat, és 19-19-nél utol is érték az óváriakat. A folytatásban hol egyik, hol másik csapat vezetett, és végül nem is sikerült eldönteni a mérkőzést. A végeredmény 24-24 lett.

Összességében pozitívan értékelhető a Kispest elleni két találkozó. Bognár Róbert először ült a Mosonmagyaróvár kispadján, és most debütáltak az új igazolások a csapatban. Rajtuk kívül a fiatalok is lehetőséget kaptak, és többen éltek ezzel. Például a 18 éves Rácz Adrienn, aki támadásban remekelt a jobb szélen, két meccsen 8 gólt szerzett. Tilinger Tamara bizonyította, hogy nagy erőssége lehet az MKC-nek és Hajtai Vanessza is jól játszott.

A Mosonmagyaróvár legközelebb augusztus 11-én, pénteken lép pályára Budapesten, a Szent István SE ellen.

11 óra MKC-Kispest 29-21 (11-12)

18 óra MKC-Kispest 24-24 (10-8)

MOSONMAGYARÓVÁRI KC SE – KISPEST NKK 24-24 (10-18)

UFM Aréna, 300 néző

Jv.: Buza, Cseszregi

MKC: Scholtz – Tóth 2, Tilinger 5 (1), Bedő-Farkas 2, Horváth 2, Csala, Rácz 4. Csere: Dányi (kapus), Rábai 1, Hajtai 3, Hegedűs 2, Bízik B. 1, Németh, Gyimesi 2, Bardi. Vezetőedző: Bognár Róbert

Kispest: Futaki – Lendvai-Tamás 1, Polics 4, Balogh Vivien 4 (1), Kiss 6 (2), Ulmann 2, Fodor 1. Csere: Bozsó (kapus), Kosik, Balogh Viktória 1, Szücs, Bárdi 2, Fundák 3, Felső. Vezetőedző: Béki Nagy Bertalan

Kiállítások: 6, ill. 2 perc

Hétméteresek: 2/1, ill. 3/3

Bognár Róbert, az MKC vezetőedzője: „Nem pihentünk rá ezekre a mérkőzésekre, ugyanúgy két edzéssel készültünk, hiszen a bajnokság során is lesz majd olyan, hogy fáradtan kell játszanunk. Mondtam a lányoknak, hogy ezért sem lesz olyan, hogy valaki végigjátszik egy találkozót, mert abból csak sérülés lenne. Úgy éreztem az elején nagyon izgultak a lányok. Görcsösen játszottak és mindenki fél óra alatt akarta megmutatni, hogy neki a kezdőcsapatban a helye. Később aztán már nyugodtabban játszottunk, de ennél csak jobbak leszünk.”

Az első edzőmeccsről IDE KATTINTVA olvashatnak!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.