Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2011. November 26. 07:27, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Fresh Andit a csalódás betegítette meg

Fresh Andit a csalódás betegítette meg

Az ember csak kapkodja a fejét a vészjósló címlapok láttán. Rákos lett egy fiatal, ereje teljében lévő nő, a Fresh együttes szőke énekesnője, Villányi Andi.

Önkéntelenül is ott motoszkál mindenkiben a kérdés: mitől lehet súlyos beteg egy fiatal, látszólag egészséges, szép nő, akinek szemernyi gondja sincsen az életben?

Andi szerint a legnagyobb tévedés vele kapcsolatban, hogy attól mert híres, egy népszerű zenekar tagja, s a férfiak álomnője volt, neki minden sikerült az életben. Azt mondja: épp ellenkezőleg. Belül súlyos hiányérzetekkel küzd, s talán ez is az oka annak, hogy súlyos beteg lett. Andi hisz abban, hogy a lelki fájdalom előbb vagy utóbb megbetegíti a testet is... "Én csak szeretni akartam, s azt, hogy viszont szeressenek. De ebben a nagy akarásban aztán beteg lettem" - mondja szomorúan Fresh Andi, aki élete legnagyobb küzdelmével nézett szembe: gyilkos kór támadta meg. Andi bár minden erejével azon van, hogy túltegye magát a testi és lelki fájdalmán, az érzelmei még mindig akadályozzák ebben. Úgy érzi: őt a szerelem betegítette meg. Megindító részletek az e heti Storyban!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.