Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2011. Szeptember 06. 14:49, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Fiatal lovagja van a színésznőnek

Fiatal lovagja van a színésznőnek

Minnie Driver nem az a tipikus bombázó, mégis sikerült a sztárhölgyek egyik kedvenc egyéjszakás kaland partnerét meghódítania.

 Megérne egy külön könyvet Minnie Driver szerelmi élete, olyan dolgokban volt része. Matt Damon több millió tévénéző előtt szakított vele élő adásban, három éves gyermeke apjának pontos kiléte pedig még mindig nem ismert. Most pedig egy tőle tizenegy esztendővel fiatalabb modellel jár. Az Oscar-jelölt színésznőt és Matthew Felkert strandolás közben sikerült lencsevégre kapni, és a képek alapján igencsak nagy a szerelem köztük.

Igaz, a harmincéves szőke szépfiú általában mindig nagyon odavan a híres partnerhölgyeiért, akikből bőven megfordultak mellette az elmúlt időszakban. Volt viszonya Halle Berry-vel, Selma Blairrel, Jennifer Anistonnal és Kate Winslettel is. De Britney-t szintén megpróbálta elcsábítani, amikor az énekesnő Toxic című klipjében együtt dolgoztak. Már ha a heves csókváltást lehet munkának nevezni...

Címkék: színésznő

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.